Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ce face Mircea Radu de când a plecat din TVR. Vacanța de care se bucură

FOTO Ce face Mircea Radu de când a plecat din TVR. Vacanța de care se bucură

GALERIE FOTO (4)

Ce face Mircea Radu de când a plecat din TVR? Mircea Radu a rămas fără funcția de coordonator al comunicării, din TVR, după ce a fost demis din această funcție, anul trecut, înainte de Crăciun. Mai puțin de jumătate de an a ocupat acest job, iar acum pare că se bucură de o binemeritată vacanță.

Ce face Mircea Radu de când a plecat din TVR

Ce face Mircea Radu de când a plecat din TVR? Mircea Radu a fost concediat anul trecut din funcția de coordonator al comunicării TVR, chiar înainte de Crăciun. Acum, fostul prezentator se bucură de o vacanță, în Italia, alături de soția sa.

Imaginile de pe Instagram postate de acesta, ne duc cu gândul la faptul că, în urmă cu doi ani, vedeta a lăsat impresia ca vrea să se mute într-un loc mai izolat.

Foto: Instagram

Mircea Radu neagă că ar fi fost concediat din TVR

Mircea Radu a precizat, pe Facebook, atunci când circula informația concedierii sale de la TVR, că el a solicitat de mai mult timp eliberarea sa din funcția de coordonator al comunicării din TVR, iar pe 31 decembrie 2020, i-a expirat mandatul.

„Știți bancul cu “nu a fost Volgă ci bicicletă și nu i s-a dat ci i s-a luat?”. Așa și cu știrea apărută acum, într-o “anumită parte a presei” (mor după formularea asta), că voi fi concediat din TVR. Pe scurt, e așa: cu ceva timp în urmă, eu am cerut să fiu eliberat din funcția pe care o am, de șef al comunicării TVR. Argumentele mele au fost, cred, înțelese și acceptate. Acum, la 31 Decembrie, doar îmi expiră mandatul. Real și pentru cine vrea să înțeleagă, așa stau lucrurile. Pentru cine bate câmpii și crede în zâne, n-am timp. Crăciun Fericit!”, scrie Mircea Radu pe Facebook, scria Mircea Radu la acel moment.

De ce a plecat Mircea Radu, mai exact, din TVR

Totul a pornit de la declarația de avere a acestuia. El a trecut în document suma de 13.000 de euro de la TVR pentru emisiunea Down The Road, dar la câteva zile, MediaSind TVR a dezvăluit că este vorba despre o sumă mai mare. Ulterior acestei informații, Mircea Radu și-a schimbat declarația de avere. El a mers la Agenția Națională de Integritate, și a rectifificat-o recunoscând că a primit 125.640 lei. Colegii i-ar fi cerut demisia.

”Având în vedere informațiile false cuprinse în declarația de avere și contractul de drepturi de autor  pentru emisiunea Down The Road – Aventura, încheiat  de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din Societatea Română de Televiziune și consilier pe probleme de management al președintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI și DNA să investigheze aceste inadvertențe flagrante (…) MediaSind TVR cere conducerii TVR demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile deținute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condițiile în care s-a încheiat un asemenea contract plătit cu sume discreționare din bani publici”, se arată în comunicatul MediaSind trimis în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: