Redactia.ro
Home » Monden » Ce făcea Dorian Popa în timp ce Babs anunța despărțirea. Mulți nu s-ar aștepta la asta

Ce făcea Dorian Popa în timp ce Babs anunța despărțirea. Mulți nu s-ar aștepta la asta

În urmă cu câteva ore Babs anunța despărțirea de Dorian Popa. Artistul nu a spus încă nimic despre acest subiect, bă mai mult a uimit pe toată lumea. Nu o să îți vină să crezi ce făcea Dorian Popa în timp ce fosta sa iubită le dădea vestea fanilor.

Dorian Popa își onorează contractele în ciuda întâmplărilor nefericite din viața sa

Chiar dacă ultima perioada din viața lui Dorian nu a fost una deloc bună, artistul nu pune pauză deloc când vine vorba de muncă. Cu toate că este într-un plin scandal după ce a fost prins conducând sub influența stupefiantelor și la prima oră a dimineții iubita sa a anunțat separarea lor, iată că el afișează pe social media aceeași stare de fericire ca în mod normal.

În timp ce Babs a făcut public mesajul în care confirmă separarea, Dorian Popa se află în Focșani pentru a fi prezent la deschiderea unei shaormerii cu care are un contract de publicitate. Acesta s-a filmat de dimineață în hotel și nu pare să fie deloc afectat de cele întâmplate, bă chiar are o stare foarte bună și îi îndeamnă pe fanii săi să vină să îl vadă la deschiderea localului.

Babs a confimat despărțirea de Dorian Popa

Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif, și-au început povestea de dragoste acum 11 ani, pe o plajă de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, relația lor nu a avut un final fericit. Recent, Babs a fost contactată de presă, dar nu a oferit niciun indiciu cu privire la faptul că cei doi ar fi pus punct relației lor.

Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când bruneta a făcut totul public pe pagina sa de Instagram. Mesajul său a șocat pe toată lumea. Ea a scris: „Ca să evităm speculațiile în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am decis să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!„.

Până în acest moment, Dorian Popa nu a comentat acest subiect. Artistul pare să se concentreze pe proiectele sale și să nu se gândească prea mult la problemele cu care s-a confruntat în ultimul timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: