Redactia.ro
Home » TV » Ce făcea Mihai Gâdea înainte de a ajunge la Antena 3! Se umplea Sala Palatului când urca pe scenă

Ce făcea Mihai Gâdea înainte de a ajunge la Antena 3! Se umplea Sala Palatului când urca pe scenă

Acum este urmărit aproape zi de zi la Tv de milioane de români, însă puțini știu ce făcea Mihai Gâdea înainte de a ajunge la Antena 3. Pe vremea când era tânăr, se umplea Sala Palatului când urca pe scenă!

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai urmăriți prezentatori de la Antena 3, acolo unde moderează emisiunea „Sinteza Zilei”. Însă puțini știu ce făcea înainte de ajunge la Tv.

Ce făcea Mihai Gâdea înainte de a ajunge la Antena 3! Se umplea Sala Palatului când urca pe scenă

Înafara activității sale ca și prezentator Tv, Mihai Gâdea a fost mereu o persoană publică destul de discretă. Cel ajuns în prezent directorul postului de știri Antena 3, a mai fost, între anii 2002 și 2004, realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV. Apoi, între 2004 și 2005, a realizat emisiuni la Antena 1.

Însă puțini telespectatori care îl urmăresc zi de zi știu ce studii are Mihai Gâdea. În 1999, a luat doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”.

Iar în anul 2000 a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă. Așa se face că Mihai Gâdea a fost și pastor. De tânăr a fost obișnuit să vorbească oamenilor, mai ales că ținea predici în bisericile adventiste.

Imagini rare cu Mihai Gâdea când umplea Sala Palatului

O înregistrare realizată cu ceva ani în urmă îl ilustrează pe tânărul Mihai Gâdea în timp ce ține o predică despre Dumnezeu la Sala Palatului din București.

În imaginile vechi, Mihai Gâdea încerca să-i convingă pe adepţii cultului adventist prezenţi în sală, cult din care face şi el parte, că nimic din ce este lumesc nu este important, ci doar cuvântul lui Dumnezeu este cu adevărat valoros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: