Redactia.ro
Home » Monden » Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte de a fi bătută de Marian Vanghelie! Femeia era foarte relaxată

Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte de a fi bătută de Marian Vanghelie! Femeia era foarte relaxată

Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte de a fi bătută de Marian Vanghelie! Femeia era foarte relaxată

Oana Mizil a avut parte de un weekend cumplit, asta după ce a ajuns la spital, fiind agresată de iubitul ei Marian Vanghelie. Nimic nu prevestea ziua de sâmbătă! Iată ce făcea aceasta cu o zi înainte de a fi bătută. 

Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte de a fi bătută de Marian Vanghelie! Femeia era foarte relaxată

Seara de sâmbătă a fost una de coșmar pentru Oana Mizil, care a ajuns la Spitalul Elias din București după ce a fost agresată de iubitul ei, Marian Vanghelie. Deși acuzațiile sunt șocante, nimic nu prevestea conflictul care urma să vină, iar bruneta era foarte relaxată.

Cu o zi înainte de nefericitul eveniment, reporterii de la Evenimentul Zilei au surprins-o pe Oana Mizil EdenLand Park alături de fiica, bona și mama ei. Aceasta și-a scos copilul în parc fără nicio grijă, fiind îmbrăcată lejer, în haine sport, însă accesorizată cu bijuteriile scumpe. Oana a fost foarte atentă cu fiica ei, chiar dacă lângă ele se afla și bona filipineză.

La un moment dat, Oana Mizil l-a sunat pe tatăl fiicei sale în vârstă de 6 ani pentru a-i arată cum se distreze ele. Aceasta i-a arătat lui Vanghelie unde sunt și i-a explicat activitățile pe care le-a făcut. Potrivit imaginilor postate de evz.ro, Marian Vanghelie este trecut în telefon ”Tati”. Din cauza semnalului slab din Snagov, aceasta l-a sunat normal pe concubinul ei, însă nu părea să aibă o discuție aprinsă, ci chiar una normală.

Sâmbătă noaptea Oana Mizil a chemat poliția din Snagov

La câteva ore de la ieșirea lor, poliția din Snagov a fost sesizați de către echipajul medical cu privire la faptul că ambulanța a transportat la spital o femei agresată de iubitul ei.

”La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, a transmis IPJ Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: