Redactia.ro
Home » Știri » Ce fel de mamă e femeia asta? Ar fi ademenit în casa ei şi ar fi agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani

Ce fel de mamă e femeia asta? Ar fi ademenit în casa ei şi ar fi agresat sexual doi frați gemeni de 15 ani

O femeie din SUA a îngrozit o societate întreagă, peste Ocean. Ea a fost acuzată că a agresat sexual doi frați gemeni, după ce i-a invitat la ea acasă ca să fumeze împreună marijuana.

Ashleigh Watts, în vârstă de 37 de ani, a fost prinsă în capcană de polițiști, după ce aceștia au găsit un adolescent, care era dispărut de trei săptămâni, în casa ei din Chesapeake, Virginia.

Femeia şi copiii, aproape dezbrăcaţi

Când polițiștii au ajuns la fața locului, femeia era dezbrăcată și le-a cerut acestora să aștepte afară pentru ca ea să se poată îmbrăca. Polițiștii l-au găsit apoi pe adolescentul dispărut în dormitorul femeii, purtând doar boxeri.

După ce a fost luat în custodia celor de la Protecția Copilului din Chesapeake, tânărul a declarat că Watts i-a promis că va fugi cu el când va împlini 17 ani.

Polițiștii au început să o investigheze pe Watts după ce au primit un pont anonim despre presupusele întâlniri sexuale ale acesteia cu adolescenții în luna februarie, relatează Law and Crime. Femeia este şi mama a 2 copii.

Autoritățile au declarat că soțul lui Watt a venit acasă într-o noapte din acea lună, în jurul orei 2 dimineața, și a găsit-o pe femeie topless pe canapea. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor că unul dintre băieții de 15 ani era lângă ea și „se prefăcea că doarme”.

Le-a sucit minţile băieţilor

Unul dintre adolescenţi le-a spus părinților săi că a mers acasă la femeie ca să fumeze marijuana și că ulterior a adormit pe canapea.

Părinții lui le-au spus polițiștilor că cei frați erau sunt în mod regulat acasă la Ashleigh. Documentele poliției susțin că unul dintre adolescenți ar fi întreținut relații sexuale cu ea încă din iunie 2022.

Femeia „prădătoare” riscă până la 30 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: