Redactia.ro
Home » Monden » Ce frate sexy are Radu Vâlcan! Ce profesie are Cristian și cum se înțelege cu cumnata sa

Ce frate sexy are Radu Vâlcan! Ce profesie are Cristian și cum se înțelege cu cumnata sa

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori din România. Soțul Adelei Popescu mai are, însă, un frate. Cristian Vâlcan îi calcă pe urme fratelui mai mare cu 10 ani din toate punctele de vedere. 

 

 

Cine este Cristian Vâlcan și cu ce se ocupă

 

Cristian Vâlcan, fratele cu 10 ani mai mic al lui Radu Vâlcan, moștenește frumusețea fratelui său. Deși nu este în lumina reflectoarelor ca fratele său, Cristian Vâlcan este editor de imagine la o casă de producție și preferă să stea în spatele camerelor de filmat, diferit de fratele său, Radu Vâlcan. Acesta ar fi și antrenor de fitness, potrivit Playtech.

Cristian a cochetat cu televiziunea în trecut, însă din spatele camerelor de filmat, ca operator de imagine. Acesta are un corp sculptat și moștenește șarmul fratelui său.

Deși Radu Vâlcan este persoană publică, fratele său s-a ținut departe de ochii curioșilor. Mai mult, acesta nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică, deși ar fi putut activa fie ca model, fie ca prezentator TV. Cristian are atât o pasiune pentru antrenamentul fizic la sală, cât și pentru alte activități sportive. Fotografiile pe care acesta le publică pe contul personal de Instagram sunt fie de la sală, fie alături de fartele și prietenii săi.

Fratele lui Radu Vâlcan are o viață socială activă. Acesta nu stă rău nici în plan amoros și o duce foarte bine pe toate planurile.

 

Relația dintre Adela Popescu și fratele lui Radu Vâlcan

 

Deși nu sunt surprinși des în public, Adela Popescu și fratele soțului ei, Cristian Vâlcan, se înțeleg de minune. Cei doi sunt foarte apropiați.  Așa cum se mândrește cu soțul ei, același lucru îl face și cu fratele soțului. Artista a postat în urmă cu ceva timp o fotografie cu el și spunând: ”Așa cumnat?”, semn că e mândră cu bărbatul.

Cristian se înțelege de minune și cu cei doi copii ai Adelei cu Radu Vâlcan. În multe dintre fotografiile publicate în mediul online, Cristian este surprins alături de nepoții lui, Alexandru (4 ani) și Andrei (1 an), fiii fratelui său.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: