Redactia.ro
Home » Monden » Ce frumoasă e fata cea mare a lui Cristi Borcea! Melissa e deja la vârsta adolescenței

Ce frumoasă e fata cea mare a lui Cristi Borcea! Melissa e deja la vârsta adolescenței

GALERIE FOTO (2) fata cea mare a lui Cristi Borcea

 Melissa Borcea  are 17 ani și îi seamănă lei tatălui ei. Ea mai are un frate geamăn, Angelo Borcea și ambii sunt doi dintre cei nouă copii ai lui Cristi Borcea. Mellisa este cea mai mare dintre fetele fostului acționar de la Dinamo.

Melissa Borcea, fata cea mai mare a lui Borcea

Melissa Borcea este fata cea mai mare a lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo. Ea are 17 ani și mai are și un frate geamăn, Angelo Borcea. Ei sunt doi dintre cei nouă copii ai omului de afaceri. Melissa îi seamnă leit tatălui ei: ochi albaștri și migdalați, cu care fostul dinamovist a făcut furori printre femei. Însă, la o analiză atentă a pozelor postate de adolescentă pe rețelele de socializare, îți dai seama că are și trăsăturile mamei ei, Mihaela Borcea.

Fiica Mihaelei Borcea îi seamănă perfect! Cum arată Antonia, fata lui Cristi Borcea – Stiri Actuale

Melissa și Angelo Borcea mai au un frate bun, pe Patrick . Cu toate că c sunt copii de bani gata, cei trei copii ai lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela sunt foarte studioși și trăiesc asemeni multor tineri, obișnuit.  Nici unul dintre ei nu epatează prin aroganțe asemeni altor copii bogați și nici n-au fost implicați în scandaluri de tabloid.

Cum arată fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa seamănă foarte bine cu tatăl ei

Melissa Borcea este foarte pasionată de călătorii și uneori mai postează imagini din timpul vacanțelor petrecute peste hotare.

Melissa, fiica lui Cristi Borcea, intervine in scandalul cu Valentina Pelinel. Mesajul publicat pe Facebook de adolescenta - Stirileprotv.ro

Melissa Borcea, scrisoare către Șerban Huidu

În anul 2016, Melissa, fiica de 11 ani a lui Cristi Borcea, era afectată de lucrurile care se spuneau despre tatăl ei, dupa ce în presă a apărut zvonul ca acesta ar fi lasat-o însărcinată pe Valentina Pelinel.

Melissa i-a scris un mesaj lui Serban Huidu, dupa ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea.

“Am primit un mesaj sfasietor de la copila ce ar putea sa ne dea lectii de viata tuturor… As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezinta din pacate un exemplu negativ pentru ce vrem sa devenim!Cu fetita aceasta, Cristi Borcea s-a purtat, intr-adevar, ca un tata si il iubeste mai presus de orice. Este un exemplu de devorament si iubire neconditionata. As vrea sa o rog sa ma ierte si sa ne ierte noua, celor care am comentat, sarcasmul si sa citeasca peste 10 ani ce am scris eu. Sa citeasca cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care si eu si altii i-am facut-o praf! Te rog sa ma ierti!”, a notat Huidu pe Facebook.

Fiica lui Borcea i-a raspuns rapid: “Vreau ca toata lumea sa stie ca Cristi Borcea, ca tata este minunat. Toti anii acestia a fost langa mine si datorita lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta ii multumesc si il iubesc enorm!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: