Redactia.ro
Home » Monden » Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea. Charlotte este leită mamei sale

Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea. Charlotte este leită mamei sale

GALERIE FOTO (5) Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea

Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea. Celebra actriță se mândrește cu fiica sa, de numai cinci ani. Modelul se bucură din plin de fiica sa cu Marcel Stratan. Vedeta mai împărtășește imagini cu fetița sa cu prietenii săi virtuali. Recent, actrița s-a afișat cu Charlotte, surprinzându-și fanii.

Ce frumoasă e fiica Mădălinei Ghenea. Charlotte este leită mamei sale

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femeie din România. Mădălina este actriță și model, iar de câțiva ani locuiește în Italia. Vedeta are o fiică cu Marcel Stratan, Charlotte. Micuța a crescut foarte mult și se transformă deja într-o domnișoară. Mădălina Ghenea este discretă cu viața sa personală și rar postează imagini cu fiica sa. Charlotte a moștenit frumusețea mamei sale și deja pare să-i calce pe urme. Recent, modelul a postat câteva imagini cu fiica sa. Actrița e și mamă cu normă întreagă, iar în luna aprilie a anului 2017 a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

A ținut-o ascunsă o bună perioadă de timp, până când a apărut într-un pictorial special în revista Elle. Anii au trecut, iar peste două luni va împlini cinci ani. Charlotte se transformă într-o domnișoară, poartă ținute speciale și se observă că moștenește multe dintre trăsăturile mamei, este înaltă și are un chip luminos. Charlotte trăiește în Italia cu mama sa și vorbește deja patru limbi.

De ce s-a despărțit Mădălina Ghenea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea și Matei Stratan erau pe punctul de a se căsători, dar până la urmă s-au despărțit, deși au împreună o fiică. În vârstă de 34 de ani, Mădălina este una dintre cele mai dorite femei din întreaga lume și o actriță de succes, dar se pare că top modelul nu are deloc noroc în dragoste. În ciuda faptului că a avut relații cu bărbați celebri de la Hollywood, precum Leonardo Di Caprio și Gerard Butler, aceasta nu și-a găsit fericirea alături de ei. L-a întâlnit pe milionarul Matei Stratan și a crezut că vor ajunge în fața altarului. „Matei este cel mai bun lucru din viaţa mea, deoarece de la început a crezut că pentru noi doi totul este posibil. Siguranţa lui m-a făcut cea mai fericită femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: Vreau să mă căsătoresc cu tine şi să devenim părinţi. Acum sunt fericită, râd mereu. Dintr-un miracol s-a născut un altul. Îl respect foarte mult. Am înţeles că el este alesul imediat“, spunea Mădălina Ghenea în urmă cu mai mulți ani.

Când toțiu se așteaptă ca cei doi să ajungă la altar, relația lor s-a terminat. Se pare că neînțelegerilor au început să apară la scurt timp după cei doi au devenit părinți unei fetițe, Charlotte, în 2017. „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.” a scris Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare în urmă cu trei ani. După ce s-a despărțit de Matei, fotomodelul s-a mutat în Italia, pentru a-și continua cariera artistică și pentru a-și crește fetița. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că distanța a fost adevărată problema dintre ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: