Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a povestit Alina mătușii sale cu câteva zile înainte de a fi ucisă. Au existat mai multe semne care au prevestit tragedia

Ce i-a povestit Alina mătușii sale cu câteva zile înainte de a fi ucisă. Au existat mai multe semne care au prevestit tragedia

Alina, tânăra de 18 ani din Vaslui, ar fi putut evita cu siguranță tragedia care a avut loc în Mangalia, dacă ar fi să ne luăm după spusele mătușii sale. Au ieșit la iveală detalii cu privire la ultimele discuții pe care aceasta le-ar fi purtat cu cea care obținuse custodia sa în urmă cu numai 3 ani.

S-a dat alarma duminică dimineață în jurul orei 5, când un pescar a descoperit trupul neînsuflețit al Alinei, o tânără de 18 ani care a fost ucisă de prietena sa cea mai bună. Polițiștii au împânzit imediat zona și au descoperit-o pe criminală la locul de muncă. La câteva ore distanță, mătușa Alinei a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Ce i-a povestit Alina mătușii sale înainte de a fi ucisă

După ce mătușa Alinei a luat decizia de a o înfia pe aceasta în urmă cu trei ani, aceasta a făcut tot posibilul pentru a o trimite la liceu. Ajutată de un ONG, dar și de Ionel Sandu, un cunoscut om de afaceri, tânăra a reușit să se țină de școală și să obțină cele mai bune rezultate.

La începutul verii, Alina a luat decizia de a merge la mare pentru a putea face o sumă de bani pentru următorul an școlar. Alături de cea mai bună prietenă a sa a aplicat pentru postul de cameristă a unui hotel din Neptun, acolo unde a fost și ucisă. Lucrurile au mers bine la început, însă, în ultimele zile, Loredana începuse să se comporte destul de urât cu Alina, motiv pentru care mătușa sa i-a recomandat de multe ori să se întoarcă acasă.

Polițiștii au descoperit că femeia purtase o discuție cu Alina cu puțin timp înainte de tragedie în care tânăra susținea că plănuiește să plece de pe litoral abia după ce mai strânge câțiva bănuți. Din păcate, prietena sa care i-a devenit călău nu i-a mai permis.

Povestea tragică de viață a Alinei

Un moment definitiv în viața Alinei a fost ziua în care a primit o bătaie cruntă pentru că a încălcat interdicția tatălui de a vorbi la telefon cu mama. Această zi a marcat decizia Alinei de a fugi de acasă și de a începe să se lupte pentru un viitor mai bun. Dar, problemele nu se limitau la bătăile primite. Lipsurile materiale, precum hrana și căldura, erau la fel de stringente.

„Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam, plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând. Iar dimineața mă duceam la școală nehrănită și obosită. Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă.

Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă. Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug … dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”, povestea fata, în urmă cu trei ani, pentru vremeanouă.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: