Redactia.ro
Home » Monden » Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid19: ”Medicii nu au un răspuns”

Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid19: ”Medicii nu au un răspuns”

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este starea de sănătatea a artistului

Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid19?Artistul a aflat la început de an că are coronavirus și s-a internat. Acum, însă, s-a vindecat și a mărturisit cum a fost experiența cu această boală. De altfel, i s-a întâmplat și un lucru la care nici medicii nu se așteptau și nu au nicio explicație.

Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid19

Ce i s-a întâmplat lui Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid19. Artistul a fost depistat cu o formă ușoară a SARS-COV2, la începutul acestui an. Invitat în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, Gabriel Cotabiță a povestit despre cum s-a simțit cât timp a fost infectat, dar a dezvăluit și minunea care i s-a întâmplat după ce starea sa s-a îmbunătățit. Nici medicii nu au o explicație, informează playtech.ro.

Gabriel Cotabiță a vorbit și despre perioada în care a stat în comă, în spital, în anul 2015.

”Dupa ce am trecut prin ce am trecut, fac bine. Eu habar nu am avut ce mi se intampla, nu am intels ce s-a intamplat, nu m-a durut nimic. Am avut o intalnire cu niste cetateni, unul din ei a avut, o femeie, si se pare ca femeia a fost generoasa. M-au si luat cu Smurdul, dar din acel moment nu mai stiu nimic. M am trezit doar de Craciun si de Revelion. Nu am fost inconstient atata vreme, aproape. Eu nu-mi mai amintesc nimic, decat ca eram pe un pat in spital. mi s-a spus ca azi e Craciunul, ca azi e Revelionul. Direct la spital m-am trezit. Mie cand mi-e rau, mi-e rau. Nu exista intermediari. La fel s-a intamplat si prima data, am cazut si aia a fost. Mi-am luat-o pe nepusa masa, nu mi-o doream, dar am avut o forma usoara, am avut parte de niste oameni extraordinari”, a spus Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță: ”Nu mai am nevoie de ochelari, mi s-a îmbunătățit vederea”

Gabriel Cotabiță a mai spus că acum, după ce s-a vindecat de SARS-COV2, vederea i s-a îmbunătăți și atât el, cât și medici nu-și pot explica acest lucru. Astfel, artistul vede mai bine de la distanță și nu mai trebuie să poate ochelaro. A trecut de la miopie, la hipermetropie.

”Dar nu mai am nevoie de ochelari acum, ceea ce e incredibil, mi s-a imbunatatit vederea, port niste ochelari falsi. Eu vad mai bine de la distanta acum. Sunt viu si cu asta basta. Dar ca sa citesc, va trebui sa imi pun ochelari, eu eram miop, acum sunt hipermetrop. Vizavi de acest aspect, și anume îmbunătățirea vederii, medicii cand nu au un raspuns, nu zic nimic, nu este nicio explicatie logica. Stau cu oximetrul in permanenta la mine. Sunt foarte linistit ca am unTV acasa, ma uit fara ochelari. Toata lumea din familia mea a trecut prin covid, formă usoara. Unii dintre cei cu covid au ajuns la morga. Uitați-va la Bogdan Stanoievici, prietenul meu, ce i s-a intamplat, a fost agravarea unor boli pe care le avea deja. Am inceput si sa am memorie, vedere. Sa nu luati in deradere covidul, ca nu e de ras. Putem sa pastram boala asta sub control”, a mai declarat Gabriel Cotabiță la Vorbește Lumea.

Pe data de 5 ianuarie 2021, Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu o formă ușoară a virusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: