Redactia.ro
Home » Sport » Ce îi cere soția unui star din Premier League! “Ar fi foarte bine pentru mine”

Ce îi cere soția unui star din Premier League! “Ar fi foarte bine pentru mine”

Thiago Silva soție, Chelsea,

Soția lui Thiago Silva i-a cerut fotbalistului să-și facă vasectomie. Au deja doi copii, iar Isabelle da Silva consideră că este suficient.

Isabelle da Silva, soția fotbalistului de la Chelsea le-a dezvăluit jurnaliștilor din Anglia că ar fi foarte mulțumită dacă acesta ar dori să facă intervenția chirurgicală. Frumoasa brunetă spune că ea nu poate face operații pentru că s-ar îngrășa.

“Nu se pune problema. Toate femeile din familia mea și altele pe care le cunosc au pus foarte multe kilograme după ce au trecut prin asta. Din moment ce vin dintr-o familie cu probleme de obezitate, nu vreau să risc. Am vorbit cu soțul meu și cu medicul despre posibilitatea ca Thiago să facă o vasectomie. Ar fi ideal pentru mine. Este ceva ce încă discutăm. Când va înceta să viseze că voi avea un alt copil, va fi de acord să facă o vasectomie, iar eu voi înceta să iau pilule ”, a declarat Isabelle soția fotbalistului.

Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și au doi băieți, Isago și Iago.

Thiago Silva a semnat cu Chelsea în acestă vară

Brazilianul în vârstă de 35 de ani a rămas liber de contract în luna august, după ce s-a despărțit de campioana Franței, PSG. Opt ani a jucat Silva pentru echipa din Paris, timp în care a câștigat 25 de trofee. Nu a stat pe bară deloc, pentru că s-a înțeles imediat cu Chelsea. Fundașul a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa din Anglia. Înainte de a ajunge în Premier League, brazilianul declara că și-ar dori să joace din nou împreună cu prietenul său Zlatan Ibrahimovic.

„E prioritatea lui, vrea să joace din nou cu prietenul lui, Zlatan Ibrahimovic„, spuneau jurnaliștii de la SempreMilan, care sperau că fundașul va ajunge în Italia.

Brazilianul a mai jucat în carieră pentru Juventude, FC Porto, Dynamo Moscova, Fluminense și AC Milan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: