Redactia.ro
Home » Sport » Natalia neagă relația cu Neymar! ”Este doar un prieten bun”

Natalia neagă relația cu Neymar! ”Este doar un prieten bun”

Neymar, Natalia Barulich, relație,

S-a tot vorbit în ultima vreme despre noua relație a lui Neymar cu modelul Natalia Barulich. Fosta iubită a lui Maluma neagă însă tot. Potrivit presei fotbalistul celor de la PSG și americanca de origine croată ar forma un cuplu din toamna anului 2019.

La începutul anului, fotbalistul de la PSG și modelul Natalia Barulich au început să se afișeze din ce în ce mai des. S-a scris că ar avea o relație din 2019. Prima apariție publica a celor doi a avut loc de ziua brazilianului. Apoi a urmat o ședință foto pentru o celebră publicație. Începând cu luna februarie, Natalia a mers din ce în ce mai des la Paris. Totuși spune că nu este într-o relație cu fotbalistul.

„Este doar un bun prieten și nu știu de ce toată lumea crede că avem o relație doar pentru că am fost la o ședință foto împreună! Mă întâlnesc cu el când vin în Europa, când vin la Paris, suntem foarte apropiați, dar nu e deloc ce crede lumea. Îl ador, este un om minunat, o persoană importantă în viața mea, dar atât”, a dezvăluit Natalia Barulich.

Fotografie controversată scăpată pe internet

În luna august s-a declanșat un adevărat scandal în care a fost implicat și fostul iubit, cântărețul Maluma. Din acel moment Neymar și Natalia au început să se ferească să mai posteze imagini împreună. Totuși, modelul a scăpat din greșală pe instagram o fotografie din care se vedea clar că este destul de apropiată de fotbalistul campioanei Franței.
Natalia a devenit faimoasă după ce a apărut în videoclipul celebrului Maluma, „Felices Los 4”. Modelul cobanezo-croat, de 28 de ani i-a furat imediat inima artistului. După aproape doi ani de relație cei doi s-au despărțit. Se pare că Maluma a aflat că iubita l-a înșelat cu Neymar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: