Redactia.ro
Home » Sport » Neymar și iubita sa, pictorial într-o celebră revistă!

Neymar și iubita sa, pictorial într-o celebră revistă!

Neymar, iubita

Neymar și iubita sa, modelul Natalia Barulich au realizat un pictorial în Franța, pentru o celebră revistă dedicată bărbaților.

Până acum brazilianul a fost destul de discret în ceea ce privește relația cu Natalia Barulich. Cei doi au fost surprinși și de ziua lui Neymar și se pare că trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi au acceptat să pozeze pentru o revistă celebră, iar Natalia este cea care a făcut publice pozele. Neymar și iubita sa apar ca un alt cuplu celebru, Bonnie și Clyde.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bonnie & Clyde 🔥💋 inside our new cover story for GQ shot in Paris out now ♥️ @neymarjr

O postare distribuită de Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) pe

Tânăra de 28 de ani a devenit celebră în 2017. Atunci a apărut în videoclipul celebrului cântăreț Maluma ,,Felices los 4”. De atunci cei doi au format un cuplu până în toamna anului trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@Guess Girl 💗 Spring ‘20 worldwide campaign 🔥 #LoveGuess

O postare distribuită de Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) pe

Brazilianul este un adevărat cuceritor

Ani buni, Neymar a avut o relație cât se poate de serioasă cu actrița Bruna Marquezine. Erau împreună din 2013, pe atunci starul jucând la Santos. După câțiva ani au început să apară zvonuri despre o posibilă nuntă. Totuși, în 2018, Bruna Marquezine anunța că s-a despărțit de Neymar. Cei doi au avut o relație presărată cu mai multe certuri și despărțiri.

“A fost o decizie luată de el, dar există multă dragoste și respect”, spunea atunci frumoasa brunetă.

După despărțirea de Bruna, Neymar nu a mai avut o relație foarte lungă. El a recunoscut mai multe idile. În 2018 a cunoscut-o pe actrița Giovanna Lancellotti, la Londra. Nu a durat foarte mult și brazilianul s-a afișat la brațul altei femei. În 2019 apărea cu Leticia Bufoni, vicecampioană mondială la ‘Skate Street’. A avut o relație și cu o balerină, Isabella Arantes. Aceasta era cunoscută pentru aparițiile sale într-un celebru show de televiziune, Domingao do Faustao. Chiar Isabella a povestit despre vacanța de lux petrecută în compania lui Neymar într-o staiune din Brazilia. Acum, fotbalistul celor de la PSG își încearcă din nou norocul cu fosta iubită a lui Maluma, Natalia Barulich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: