Redactia.ro
Home » Sport » Neymar este implicat în alt scandal! O concurentă dintr-un show TV recunoaște totul

Neymar este implicat în alt scandal! O concurentă dintr-un show TV recunoaște totul

Neymar este implicat în alt scandal

Neymar este implicat în alt scandal. Vedeta celor de la PSG ar fi avut relații cu o concurentă de la un show TV. Fostul soț al femeii confirmă totul.

O brunetă sexy, Flayslane a povestit în presă despre relația pe care a avut-o cu Neymar în anul 2016. Și atunci jurnaliștii au scris pagini întregi despre aventura dintre cei doi. Mundo Deportivo a vorbit cu frumoasa brunetă care a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu 4 ani.

„O să spun un singur lucru: sunt suficient de femeie pentru a recunoaște ceea ce fac. A fost doar o întâlnire. Lui Neymar nu trebuie să îi fie rușine. Nu o să mint doar pentru el, dar acum îmi este mie rușine că am fost cu el”, a declarat tânăra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de FLAYSLANE 🎤 ❤ (@flayslaneraiane) pe

Neymar este implicat în alt scandal

La vremea respectivă povestea dezvăluită în presă nu i-a picat tocmai bine lui Neymar. În perioada aceea fotbalistul încerca să se împace cu iubita sa, Bruna Marquezine.
În presă au apărut și declarațiile fostului soț al lui Flayslane.

„Am început să mă întâlnesc cu ea la căteva luni după ce a fost cu Neymar și eu am șters conversația dintre cei doi din telefonul ei. Ea nu minte și nu are nevoie să mintă”, a declarat fostul soț.

Neymar a fost acuzat de viol

Anul trecut Neymar a fost acuzat de viol. Brazilianul a cunoscu-o pe femeie pe rețelele de socializare. A invitat-o la Paris el fiind cel care a plătit toate cheltuielile pentru Najila Trindade. Cei doi s-au întâlnit la un hotel din capitala Franței pe 15 mai. Două săptămâni mai târziu, brazilianul a fost denunţat pentru agresiune sexuală la un comisariat din Santo Amaro, lângă Sao Paulo. Atacantul a recunoscut faptul că a întreţinut raporturi sexuale cu Najila, dar a susţinut că nu a fost vorba de viol.

”A fost doar o relaţie normală de cuplu, între patru pereţi, lucruri între un bărbat şi o femeie. Cine mă cunoaşte ştie că n-aş face niciodată aşa ceva”, a declarat atacantul lui PSG.

Poliția din Sao Paulo nu a găsit dovezi ale violului, iar Parchetul a recomandat clasarea cazului. Astfel, Neymar a scăpat de toate acuzațiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini