Redactia.ro
Home » Sport » Imaginea cu Neymar și iubita sa, din greșeală pe internet

Imaginea cu Neymar și iubita sa, din greșeală pe internet

GALERIE FOTO (7) Neymar, Natalia Barulich, relație,

Cotidianul Marca a publicat o fotografie cu Neymar și iubita sa, Natalia Barulich. Imediat fotografia a fost însă ștearsă de pe contul de instagram al modelului.

Fotbalistul lui PSG și iubita sa au fost mult mai discreți în ultima perioadă. Nu s-au mai afișat deloc după ultimul scandal în care a fost implicat fostul iubit al tinerei, cântărețul, Maluma. Totuși, din greșeală pe contul Nataliei a apărut o fotografie în care erau surprinși împreună. Când și-a dat seama de gafa comisă, acesta a șters fotografia. Neymar și Natalia ar fi într-o relație de la începutul anului. Totul a fost făcut public de ziua fotbalistului. Atunci acesta a organizat o petrecere de zile mari așa cum face mereu, iar printre invitați a fost și Natalia Barulich. Atunci au apărut și primele poze cu cei doi. Apoi a urmat o ședință foto pentru o revistă celebră.

Cine este iubita faimosului fotbalist

Natalia a apărut prima dată într-un videoclip al celebrului Maluma, „Felices Los 4”. Clipul care a depășit la vremea respectivă 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube. Modelul cobanezo-croat, de 28 de ani i-a furat imediat inima artistului. După aproape doi ani de relație cei doi s-au despărțit. Se pare că Maluma a aflat că iubita l-a înșelat cu Neymar.

„Am rămas într-o relație bună cu Maluma. Vorbim și chiar ne vizităm. Mă înnebunește să știu că apar atâtea informații false despre viața mea, iar unii fani sunt atât de nebuni încât îmi trimit amenințări cu moartea. Eu doar îmi trăiesc viața, nimic mai mult”, a dezvăluit Natalia într-un interviu acordat recent unei reviste.

În luna august, Maluma a fost nevoit să-și închidă contul de instagram pentru că primea foarte multe mesaje jignitoare legate de Neymar şi Natalia. Cântărețul a declarat în repetate rânduri că nu are nicio treaba cu cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: