Redactia.ro
Home » Sport » Ciprian Tătăruşanu, coechipier cu Zlatan Ibrahimovic! Reacția fanilor!

Ciprian Tătăruşanu, coechipier cu Zlatan Ibrahimovic! Reacția fanilor!

Ciprian Tătărușanu, AC Milan,

Ciprian Tătăruşanu a plecat de la Lyon și va semna un contract pe trei ani cu AC Milan. Italienii au plătit pentru portarul român 500 de mii de euro.

De mai multă vreme, Ciprian Tătărușanu vrea să plece de la Lyon. În sezonul trecut a stat în poarta francezilor doar în șase partide. De când a ajuns la echipă a fost rezerva lui Anthony Lopes. Nici în Italia nu va fi titular. În poartă în acest moment este Gianluigi Donnarumma. Acesta negociază prelungirea contractului. Potrivit presei internaționale, Tătărușanu va merge joi să facă vizita medicală.

Cum a ajuns românul la AC Milan

Goalkeeperul de 34 de ani a fost adus în Italia de Paolo Maldini, director sportiv la AC Milan. Tătărușanu a făcut o impresie foarte bună în peninsulă atunci când a fost la Fiorentina. Alți trei români au mai jucat pentru AC Milan. Florin Răducioiu, Cosmin Contra și Cristian Daminuţă. Deși antrenorul lui Lyon l-a folosit foarte puțin acesta consideră că plecarea românului e o pierdere pentru echipa sa.

„Pierdem un profesionist excelent odată cu plecarea lui Tărăruşanu”, a spus antrenorul, Rudi Garcia.

Portarul naţionalei României şi-a început cariera la Juventus Bucureşti. Apoi a mai evoluat la Gloria Bistriţa şi Steaua. În 2014 a ajuns la Fiorentina de unde a plecat în 2017, pentru a merge în Franța la Nantes. A stat două sezoane și s-a transferat la Lyon.

Cum au reacționat fanii italieni

Transferul de care s-a aflat astăzi a stârnit un val de comentarii.

”E printre cei mai buni portari de rezervă din lume” și ”Avem un portar de rezervă mai bun decât Handanovic (n.r. – titularul rivalei Inter)”, a scris un suporter.

”Inter râde, dar măcar Tătărușanu este titularul echipei naționale a României. Inter, ești tot mai ridicolă”, a scris un alt suporter.

Alții l-au comparat pe român cu Paulo Dybala datorită fizionomiei.

”Nu e rău deloc ca să fie numărul doi în poartă. Are experiență”, a mai scris un alt italian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: