Redactia.ro
Home » Sport » Tătărușanu, titular prima dată pentru Lyon în Ligue 1

Tătărușanu, titular prima dată pentru Lyon în Ligue 1

Ciprian Tătărușanu, AC Milan, Italia

Ciprian Tătărușanu a fost titular pentru prima dată în poarta lui Lyon, într-un meci din Ligue 1.

Lyon, cu Ciprian Tătărușanu în poartă nu a avut probleme în meciul cu Toulouse, câștigat scor 3-0. Portarul naționalei României a așteptat acest moment 289 de zile. Astăzi l-a înlocuit pe titularul Lopes care este accidentat la umăr. Goalkeeperul nu a avut nicio problemă, oaspeții reușind doar trei șuturi pe poartă tot meciul. În minutul 37, Leya i-a pus mici probleme lui Tătă, cu un șut din mijlocul careului la centrarea lui Sangaré.

Martin Terrier, aproape de o tragedie

Coechipierul lui Tătărușanu, Martin Terrier s-a prăbușit inert pe gazon, fără a fi atins de vreun adversar, în minutul 21. După minute bune, jucătorul lui Lyon a făcut primele mișcări. A fost înlocuit imediat de camerunezul Karl Toko Ekambi. Medicii au ajunțat că tânărul de 22 de ani, este în afara oricărui pericol după ce a fost dus la spital și supus la mai multe teste.

Românul a fost titular și în Cupa Ligii Franței

În urmă cu 4 zile, românul a calificat-o pe Lyon în finala Cupei Ligii Franței. În meciul cu Lille, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2, aşa că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Ciprian Tătărușanu a apărat chiar primul penalty, executat de Bamba, iar Lyon a câştigat cu 4-3.
“Am ales partea dreaptă la primul penalty. Sunt foarte fericit. Este important că jucăm o finală, dar acum trebuie să fim concentrați și să facem un meci mare și în ultimul act. Important este că avem un început de an bun”, a spus Tătă după meci .
Până acum, portarul naționalei a jucat 65 de meciuri în Ligue 1, 64 pentru Nantes.

Citește și: Prima victorie pentru Dinamo în amicale. A învins o echipă din Liga 3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: