Redactia.ro
Home » Sport » Prima victorie pentru Dinamo în amicale. A învins o echipă din Liga 3

Prima victorie pentru Dinamo în amicale. A învins o echipă din Liga 3

Prima victorie pentru Dinamo în amicale

Prima victorie pentru Dinamo în amicale. „Câinii” au reuşi să se impună în faţa celor de la CS Tunari, scor 6-0.

Dinamo a reuşit o primă victorie în această iarnă. Până acum echipa lui Dusan Uhrin nu a reuşit să câştige niciun meci. Alb-roşii au învins formația din liga a treia CS Tunari, scor 6-0. Mihaiu a deschis scorul în minutul 11, iar Mrzljak a mărit avantajul echipei sale, după 10 minute. Grigore a înscris pentru 3-0 în minutul 29. Daniel Popa (58) şi Robert Moldoveanu (62 şi 74) au marcat pentru Dinamo în repriza secundă. Peste 6 zile, elevii lui Dusan Uhrin vor juca primul meci oficial din 2020, cu Astra.
Dinamo a pierdut ultimul meci disputat în Liga I, în 2019 în faţa celor de la Botoşani. Astfel, şansele „câinilor” pentru a mai prinde un loc în play-off la finalul sezonului regular au scăzut considerabil. Echipa conduse de Uhrin are 28 de puncte.

Negoiţă vrea să vândă echipa

De luni bune, patronul Ionuț Negoiță face tot posibilul să vândă acţiunile pe care le deţine la clubul Dinamo. Deocamdată nu a primit nicio ofertă concretă. Au fost zvonuri portivit cărora investitori arabi sau italieni ar fi fost interesaţi să preia clubul. Până la urmă s-a dovedit că nimic nu a fost adevărat. Un fost conducător dinamovist, Constantin Dănilescu a explicat de ce nimeni nu este tentat să investească.

„Ştiţi de ce cred eu că nu se vinde Dinamo? Pentru că toată lumea se teme de ceea ce se va întâmpla după ce se vor semna actele. Câte lucruri mai pot apărea după acest act? Mai apar anumite lucruri şi sunt destul de triste atunci când apar. Dar fotbalul se zbate şi dacă nu ar fi drepturile de la TV şi dacă nu ar fi emisiunile astea, nu ştiu ce s-ar întâmpla cu fotbalul”, a explicat Constantin Dănilescu.

Citeşte şi: George Pușcaș ar putea ajunge la Fenerbahce. Depinde de Mourinho

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: