Redactia.ro
Home » TV » Ce înălţime are Bianca Drăguşanu? Este mai înaltă faţă de mulţi bărbaţi

Ce înălţime are Bianca Drăguşanu? Este mai înaltă faţă de mulţi bărbaţi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Totuși, sunt unele lucruri pe care nu mulți nu le cunosc despre aceasta.

Ce înălțime are, de fapt, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are o siluetă de invidiat, chiar dacă a născut un copil. Aceasta arată foarte bine și mulți nu i-ar da ma mult de 25 de ani, chiar dacă ea are deja 38. Reușește să se mențină în formă cu ajutorul mersului la sală, iar de la mâncare nu se prea abține, după cum spune chiar ea.

Are o talie de viespe, doar 63-64 de kilograme și nu mai puțin de 1,80 metri, fiind mai înaltă decât mulți bărbați.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrânețe mă văd o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahăr și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții”, spunea Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Mesajul transmis după ce a fost arestat

În această toamnă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio, iar de această dată pare că este pentru totdeauna. Cea care a confirmat vestea este chiar blondina.

„Da, este adevărat. Ieri (2 septembrie  – n. red. ) am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Totuși, aceasta a avut de transmis și un mesaj după ce Alex Bodi a fost arestat.

”Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură va fi bine”, a declarat fostia soţie a lui Bodi.

Din ce face bani Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este plătită foarte bine pentru reclame. Aceasta ia bani frumoși, pentru că nu promovează niciun produs fără a fi plătită.

”În momentul de faţă am contracte cu 6 saloane. Unul de make-up, altul de păr, unul de îngrijire corporală, solar, extensii şi produse cosmetice pentru manichiură şi pedichiură. Totul e plătit, nu este nimic barter, eu nu fac bartere deoarece copilul meu nu trăieşte cu fire de păr. Sunt puţine persoane în România care procedează ca mine, dar aşa mi se pare corect”, susține vedeta.

De altfel, chiar ea a explicat că nu promovează nimic pe gratis, dar mai întâi încearcă totul pe propria piele.

„Eu nu promovez nimic gratis, iar în al doilea rând trebuie să-mi placă pentru că dacă nu cred în produsul respectiv, nu mint lumea. Zilele trecute am avut o discuţie cu cineva care voia reclamă la şampoane. I-am spus să mi le trimită să văd despre ce produs este vorba, apoi ne putem vedea la o discuţie de negocieri”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: