Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce înseamnă când ai aluniță pe încheietura mâinii. Mii de oameni au aceeași aluniță

Ce înseamnă când ai aluniță pe încheietura mâinii. Mii de oameni au aceeași aluniță

Ce înseamnă când ai aluniță pe încheietura mâinii. Mii de oameni au aceeași aluniță

Tu ai aluniță la încheietura mâinii? Se pare că mii de oameni din întreagă lumea au acest fel de aluniță, iar descoperirea i-a pus pe gânduri pe cercetători. 

Ce înseamnă când ai aluniță pe încheietura mâinii. Mii de oameni au aceeași aluniță

Alunița de la încheietura mâinii a devenit un adevărat tren viral pe internt, asta după ce o tânără din Florida a făcut descoperirea și a postat-o online. Aceasta și-a dat seama că multe prietene de-ale ei au aceeași aluniță pe încheietura mâinii și i s-a părut un lucru foarte bizar. Aaryn Whitley a publicat fotografia care demonstrează acest lucru pe Twitter, iar câteva ore mai târziu, internetul a luat-o razna – mii de femei, din toate colțurile lumii, au realizat că și ele au aceeași aluniță.

Mai mult decât atât, și bărbații au intrat în joc. Se pare că există și domni care au această aluniță pe încheietura mâinii și nu e vorba doar despre femei. Fotografiile cu ciudata descoperire au început să curgă pe Twitter.

Fără nicio explicație logică, oameni din toate colțurile lumii au fost șocați să vadă că au același semn pe încheietura mâinii. Femei, bărbați, tineri sau bătrâni, mii se oameni au realizat că au această aluniță și au vrut să afle ce înseamnă.

Explicația care stă în spatele acestei alunițe de la încheietura mâinii

După ce oamenii au început să pună din ce în ce mai multe întrebări, se cerea practic o explicație de la experți în legătură cu ciudățenia. Asfel că, reporterii TIME au apelat la un celebru medic dermatolog american, Joyce Park.

”Alunițele sunt zone de pe piele unde există un exces de pigment sau pur și simplu mai multă melanină din cauza radiațiilor ultraviolete. Brațele, încheieturile, mâinile sunt zonele cele mai expuse soarelui, drept urmare e mult mai probabil să avem alunițe aici”, a fost explicația dată de acesta.

Drept urmare, fenomenul descoperit de tânăra din Florida nu are nimic de a face cu genetica, așa cum unii internauți sugerau, ci este pur și simplu o coincidență. Cu toate acestea, medicii atrag atenția tuturor să meargă la un control anual cu alunițele, pentru a se asigura că acestea – fie că sunt din naștere, fie că sunt apărute mai târziu în viață – nu le pun în pericol sănătatea.

În ultimii ani, cazurile de cancer de piele s-au înmulțit îngrijorător, inclusiv în România. În plus, e bine să folosim întotdeauna creme cu factor de protecție solară pentru a ne proteja.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: