Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă când îți visezi mama. E mai important decât crezi

Ce înseamnă când îți visezi mama. E mai important decât crezi

Ce înseamnă când îți visezi mama. E mai important decât crezi

Mama este, poate, cel mai important membrul al unei familii, iar atunci cand apare in vis este un semn extrem de important. Visele în care chipul mamei apare pot avea mai multe semnificatii. Iată detalii!

Ce înseamnă când îți visezi mama. E mai important decât crezi

O mamă este persoana care dă naștere și/sau crește un copil. O figură centrală în viața multor oameni, fiind adesea asociată cu dragostea necondiționată, îngrijirea și sprijinul.

Mamele sunt adesea cele care își asumă rolul principal de a avea grijă de nevoile fizice, emoționale și psihologice ale copiilor lor și asta pentru că îi protejează, îi învață și îi ajută până când aceștia ajung la maturitate. Dragostea unei mame pentru copilul ei este adesea văzută ca fiind profundă, puternică și necondiționată. Ea poate să ofere afecțiune și să fie prezentă în momente de bucurie sau de tristețe.

Pentru mulți, mamele sunt o sursă de inspirație și un model de urmat. Sunt adesea persoanele la care ne întoarcem pentru confort și sprijin emoțional pentru că pot oferi un umăr pe care să plângem, un zâmbet încurajator sau un cuvânt de înțelegere și consolare.

Dacă se întâmplă ca cineva să își viseze propria mamă, atunci trebuie să se țină cont de anumite detalii, de contextul acelui vis. De obicei, este un semn că ai nevoie sa arunci o privire asupra ta si sa-ti vindeci sufletul. Pot exista lucruri care nu s-au rezolvat, dureri vechi, ascunse în inima ta, reproșuri sau situații în care mama ta te-a criticat și nu ai putut trece peste. De obicei, suferințele sau dependențele noastre au legătură cu unul dintre părinți, de fapt, iar faptul că ne apar în vis ar putea fi un semn că încă nu am făcut pace cu trecutul nostru, legat puternic de mamă sau de tată.

Daca iti visezi mama suparata, obosita sau coplesita, poate fi vorba despre un sacrificiu pe care poate că ar trebui să începi să îl faci în viața de zi cu zi, de pildă. Totodată, poate că treci printr-o dezamăgire groaznică sau printr-un impas.

Daca in vis mama ta e furioasa, e semn ca ai luat o decizie proasta. Consecințele nu vor întârzia să apară.

Pe de altă parte, dacă îți visezi mama cu zâmbetul pe buze, fericită, e un semn bun. Acest tip de vis ilustreaza determinarea ta de a-ti atinge obiectivele. Încerci să faci orice ca să ajungi acolo unde îți propui.

Este foarte important sa te gandesti la relatia ta cu mama ta si ce simbolizeaza aceasta pentru tine. Aceasta e cheia pentru a interpreta cat mai clar un vis de acest gen.

Fiecare relație mamă-copil este unică și se poate diferenția în funcție de o mulțime de factori. De asemenea, este esențial să ne amintim că nu toate mamele biologice își îndeplinesc aceste roluri, iar acestea pot fi îndeplinite de alte figuri parentale, precum tați, bunici sau tutori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: