Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă când te uiți la ceas la fix. Semnificația fiecărei ore în parte

Ce înseamnă când te uiți la ceas la fix. Semnificația fiecărei ore în parte

Ce înseamnă când te uiți la ceas la fix. Semnificația fiecărei ore în parte

Iată ce înseamnă când te uiți la ceas la ora fixă și care ar fi explicația pentru fiecare oră în parte, de fapt. Astrologii susțin că nimic nu e întâmplător.

Ce înseamnă când te uiți la ceas la fix. Semnificația fiecărei ore în parte, dată de astrologi

Am auzit cu toții de multe ori sintagma „te-ai uitat la ceas la oră fixă, înseamnă că cineva te iubește”. E o expresie larg răspândită în România, iar când suntem îndrăgostiți, în special, parcă sună și mai bine. Iată ce semnificație există însă pentru fiecare oră în parte când vine vorba de iubire.

Ora 01:00

Când privești ceasul la 01:00, e posibil să primești un cadou de la cineva drag. Aceeași oră reprezintă faptul că partenerul te iubește din suflet, deși există unele dubii în sinea ta că nu ar fi așa, de fapt.

Ora 02:00

Ești îndrăgostit cu adevărat de cineva, iar aceste sentimente te-au acaparat cu totul. Te bucuri din tot sufletul de tot ceea ce trăiești, chiar dacă iubirea e sau nu împărtășită.

Ora 03:00

Persoanele care se uită la această oră sunt cu adevărat norocoase. Cel pe care îl iubești îți poate întoarce, de asemenea, sentimentele.

Ora 04:00

Dacă cumva ești la începutul unei relații, această oră fixă demonstrează că partenerul are planuri mari de viitor cu tine. Experții în numerologie spun că se poate ivi o nuntă. Dacă relația e deja de ceva timp, s-ar putea să deveniți părinți.

Ora 05:00

Ora 05:00 că e timpul să iei decizii importante. Indiferent de domeniu. Schimbă un job, schimbă partenerul de viață, pleacă în altă țară. E momentul unei schimbări radicale.

Ora 06:00

E foarte probabil ca cineva din trecut să se gândească intens la tine. O fostă / un fost și-ar dori să se împace cu tine. Depinde de tine dacă vrei să îi mai dai o șansă sau nu, dar știi vorba aia cu ciorba reîncălzită…

Ora 07:00

Dacă te uiți la ora 07:00 la ceas, e posibil ca cineva să te iubească pe ascuns. N-o să știi niciodată despre cine e vorba, totuși, dacă acea persoană nu va face un pas spre tine. Nu-ți bate capul prea tare, dacă e să fie, o să fie…

Ora 08:00

Vrei neapărat să fii într-o relație și e posibil chiar să se întâmple. O să te îndrăgostești curând, iar viața ta o să se schimbe. O să te căsătorești și o să faci copii mai repede decât crezi.

Ora 09:00

Oamenii care se uită la ora 09:00 fix trebuie să știe că o anume persoană se gândește la ei. Poți să faci o glumă despre asta dacă ai idee despre cine e vorba și ești în tatonări cu ea. N-ar fi rău să o chemi în oraș.

Ora 10:00

Ora 10:00 aduce vești bune. Pe toate planurile. S-ar putea să primești niște laude la locul de muncă, un bonus, niște bani, iar partenerul de viață o să îți facă și el unele complimente care te vor bucura peste măsură.

Ora 11:00

Persoanele care se uită la această oră fixă trebuie să uite de toate insecuritățile pe care le au și să se bucure de viață așa cum e ea. Indiferent de ce vă macină, nu puteți să controlați tot, așa că trebuie să vă mai luați unele poveri de pe umeri.

Ora 12:00

Dacă aveți probleme de cuplu și unul dintre voi privește ceasul la ora 12 fix, orice neînțelegere se va rezolva. Totul se soluționează cu o bună comunicare, nu uita niciodată asta. Spune tot ce gândești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: