Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce înseamnă când visezi că ești înșelat. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?

Ce înseamnă când visezi că ești înșelat. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?

Ce înseamnă când visezi că ești înșelat. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?

Visele cu aventuri sunt foarte frecvente, dar, în ciuda faptului că, probabil, cu toții le-am avut la un moment dat sau altul, ne pot lăsa destul de neliniștiți. Iată ce înseamnă cu adevărat dacă visezi că partenerul tău te înșeală!

Ce înseamnă când visezi că ești înșelat

S-ar putea să-ți lipsească ceva, fie în relația ta, fie în interiorul tău! Este important să rețineți că toată lumea, chiar și cei care se află în cea mai dedicată și fericită relație, poate avea un vis în care este înșelat. Este perfect natural și sănătos: mintea ta visătoare ar putea doar să te încurajeze să te gândești cu atenție la ce înseamnă mai exact pentru tine. Visele în care partenerul te înșeală te ajută să reflectezi asupra relației tale atât cu tine, cât și cu partenerul tău.

Dacă ești înșelat în vis, tu sau partenerul tău sunteți preocupați de muncă, de prieteni, de un interes sau chiar de un animal de companie. Te simți înșelat de timpul de calitate cu ei sau de atenția lor deplină?

Aceste vise ar putea sugera pur și simplu că lipsește ceva și că trebuie să inserați mai multă aventură în relația voastră. De aceea, oamenii visează adesea prima lor dragoste sau un fost iubit. Nu înseamnă că vor să se întoarcă la acel fost, dar vor să recupereze pasiunea amețitoare și fericirea, sentimentul de a fi profund îndrăgostit.

Mintea ta te pregătește în cazul în care se va întâmpla vreodată

Visele vă pot părea incredibil de realiste, așa că este posibil să vă treziți cu un sentiment de suferință, dar acesta este motivul pentru care mintea ta visătoare îți trimite un astfel de vis. Dacă ești înșelat de partenerul tău în vis, experimentezi acele sentimente devastatoare din cel mai rău scenariu în starea de vis, astfel încât, dacă se întâmplă în viața reală, știi că ai mai trecut prin asta, te-ai trezit și ai supraviețuit. Pe scurt, mintea ta visătoare încearcă să-ți arate că ești întotdeauna mai puternic emoțional decât crezi. Mintea ta visătoare este cu adevărat cel mai bun prieten al tău.

Singurul moment în care visele cu înșelat indică faptul că relația ta are probleme este dacă se întâmplă frecvent. Atunci este cel mai bine să discutați cu un specialist pentru a vă da seama ce sentimente profunde vă neliniștesc.

 

Sursa foto:ententechicago.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: