Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă dacă visezi că nu te poți mișca. Explicația te va uimi

Ce înseamnă dacă visezi că nu te poți mișca. Explicația te va uimi

vise

Fiecare dintre noi visează, însă puțini sunt cei care cunosc semnificația celor mai întâlnite vise. Iată care sunt semnele bune de care trebuie să ținem cont. Unele dintre vise pot prezice viitorul, însă nu avem motive reale de îngrijorare dacă în vis apar si semne mai puțin benefice. Ele trebuie să fie tratate ca ceva orientativ, nu ca literă de lege.

Conform psihologilor și neurologilor, o persoană clinic sănătoasă are în medie între trei și cinci vise pe noapte, însă unele dintre acestea pot fi greu de reprodus sau măcar de rememorat. Pur și simplu atunci când ne trezim o parte din ce am visat pare să se șteargă, cu un burete magic, din minte.

Ce semnifică dacă ai visat că ești însărcinată

În general, visele despre sarcină simbolizează lucruri pozitive, precum dezvoltarea personală, schimbări pozitive în viața personală sau în carieră. Acest vis simbolizează începerea unui nou capitol în viață. Dacă visezi că întâlnești un bebeluș atunci este un semn foarte bun. Acest lucru semnifică faptul că te afli pe drumul cel bun și ești pe punctul de a-ți atinge potențialul maxim.

Ce semnifică dacă ai visat că nu te poți mișca

Dacă ai visat că te afli într-o situație delicată, dar tu nu te poți mișca pentru a scăpa din ea atunci înseamnă că, în viața de zi cu zi, nu ești mulțumit de situațiile în care te afli sau de oamenii de care ești înconjurat. Cu alte cuvinte, te simți blocat într-un context din care nu știi cum ai putea să scapi.

Ce semnifică dacă ai visat mâncare

Mâncarea în vis este, de cele mai multe ori un semn bun. Ea semnifică prosperitate, abundență, evoluție. Pe de altă parte, dacă aceasta este otrăvită, atunci în viața ta s-ar putea afla o persoană care nu-ți vrea binele și are un interes ascuns.

Ce semnifică dacă ai visat o pisică

Dacă visezi o pisică atunci ar trebui să acorzi mai multă atenție oamenilor din jurul tău și să nu iei decizii pripite. Pisica în vis sugerează, de cele mai multe ori, o avertizare. Visarea unui atac de pisică este un avertisment asupra comportamentelor de auto-sabotare, ignorarea instinctelor .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: