Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă, de fapt, Mercur retrograd și ce efect are asupra zodiilor

Ce înseamnă, de fapt, Mercur retrograd și ce efect are asupra zodiilor

Mercur retrograd

Cu siguranță ai auzit și tu cel puțin o dată construcția ”Mercur retrograd”, dar te-ai întrebat vreodată ce înseamnă, de fapt? Iată cum ne poate afecta acest fenomen astral.

Cum ne poate afecta Mercur retrograd

Se întâmplă de câteva ori pe an să fie Mercur retrograd, așa că schimbările care survin în această perioadă sunt destul de importante. Uite la ce ar trebui să te aștepți în această perioadă crucială.

Fiecare planetă are o mișcare aparent retrogradă, iar Mercur este singura care are trei.

Gândirea ta nu este clară

În timpul în care Mercur este retrograd, este cel mai bine să nu iei decizii importante în ceea ce privește viața ta sentimentală, pentru că este foarte posibil să te înșeli și să regreți ceea ce hotărăști acum.

Relațiile sunt afectate

De fapt, în timp ce Mercur este retrograd, toate relațiile sunt afectate, indiferent că vorbim despre relațiile de cuplu sau ce de familie.

Te retragi în carapace

Un lucru ce se întâmplă atunci când Mercur este retrograd este acela că toți suntem foarte retrași. Nici nu avem chef de ieșiri sau alt fel de evenimente sociale, dar acestea nici nu au loc pentru că nimeni nu este în starea respectivă.

Toată lumea întârzie

Un alt fenomen ce se întâmplă atunci când Mercur este retrograd este acela că toată lumea întârzie. Și nu doar oamenii, ci și proiectele.

Mesajele pot fi interpretate greșit

Dorești să transmiți un mesaj ce ție ți se pare clar, dar receptorul acestuia nu reușește să primească semnificația pe care o doreai tu, așa că trebuie să fii foarte atent la cuvintele pe care le alegi atunci când Mercur este retrograd.

Nu e bine să cumperi cadouri

Un alt lucru pe care ar trebui să îl știm este acela că atunci când Mercur este retrograd nu este bine să cumpărăm cadouri pentru alții, pentru că se prea poate să fie un eșec total.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: