Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce înseamnă Mercur în retrograd și cum ne afectează

Ce înseamnă Mercur în retrograd și cum ne afectează

De ce unii copii vorbesc mai târziu decât ceilalţi? Mercur este, de fapt, responsabil

Cred că majoritatea oamenilor, chiar și cei care nu sunt pasionați de astrologie, s-au întrebat măcar o dată care-i treaba cu mercur retrograd și ce face el mai exact. E oare așa de rău? Primesc des mesaje de tipul „băi, am avut probleme la muncă azi, iar e mercur ăla retrograd?” sau „e vreo planetă supărată azi sau ceva?”. Din asta am dedus că mercur retrograd are o reputație mai degrabă proastă. Dar, întrebarea mea a fost: există și ceva bun în tot răul? Iar răspunsul este da, există. E un moment excelent pentru a reflecta asupra trecutului, pentru că se spune că intuiția este mai puternică în aceste perioade și coincidențele pot fi extraordinare.

CINE ESTE MERCUR ȘI CE FACE?

Mercur guvernează toate tipurile de comunicare, inclusiv ascultarea, vorbirea, învățarea, negocierea, vânzarea și cumpărarea. Când se retrogradă, aceste zone au tendința de a se înfunda sau de a se pierde de sub control. De ce se întâmplă asta? Când o planetă se retrogradă, astrologic se află în stare de repaus sau de adormire. Prin urmare, în timp ce Mercur ia „o pauză de odihnă”, activitățile pe care le guvernează nu au beneficiul unei planete care funcționează bine, care să le supravegheze.

CE (NU) AR TREBUI SĂ FACI CÂND E MERCUR RETROGRAD

Nu face nicio mișcare importantă atunci când este mercur retrograd. Nimic din ce va fi stabilit în aceste perioade nu se va bucura de prea mult succes – vei simți că depui mult mai mult efort să duci la capăt un plan.
Perioadele retrograde ale lui Mercur nu sunt perioade bune pentru ceva ce implică comunicarea, cum ar fi lansarea unei cărți, a unui web site sau a unei campanii publicitare. În mod similar, o perioadă retrogradă nu este un moment prielnic nici pentru semnarea un contract. În plus, acordurile verbale sunt considerate la fel ca cele scrise, mediul fiind destul de fluid și schimbător.

Deci, când Mercur este retrograd, rămâi flexibil și verifică de două ori răspunsurile de pe e-mail. Examinează în acest moment proiectele și planurile, dar așteaptă până când Mercur va fi din nou direct pentru a lua orice decizie finală. Nu îți poți opri viața în loc, dar poți avea planuri de rezervă. Totodată, fii pregătit ca oameni din jur să pară mai dificili și comunicarea, greșită.

Unele persoane dau vina pe Mercur retrograd pentru lucrurile „rele” care se întâmplă în viața lor. În schimb, acesta este un moment prielnic pentru a te așeza și a analiza unde să-ți canalizezi energia în viața ta.
Ia o pauză pentru a reflecta. Mercur retrograd poate fi un moment excelent pentru a face un pas înapoi și a reanaliza cine ești și ce faci.

CALENDAR PENTRU MERCUR RETROGRAD DIN 2020 PÂNĂ ÎN 2024:

2020
18 Februarie – 9 Martie, 2020
17 Iunie – 12 Iulie, 2020
13 Octombrie –3 Noiembrie, 2020
2021
30 Ianuarie – 20 Februarie
29 Mai – 22 Iunie
27 Septembrie – 18 Octombrie
2022
14 Ianuarie –3 Februarie
10 Mai – 2 Iunie
9 Septembrie – 2 Octombrie
2023
21 Aprilie – 14 Mai
23 August – 15 Septembrie
13 Decembrie, 2023 – 1 Ianuarie, 2024
2024
1 Aprilie – 25 Aprilie
4 August – 28 August
25 Noiembrie –15 Decembrie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini