Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă transgender, transsexual și travestit. Care este diferența dintre termeni

Ce înseamnă transgender, transsexual și travestit. Care este diferența dintre termeni

GALERIE FOTO (3) Ce înseamnă transgender, transsexual și travestit. Care este diferența dintre termeni

Ce înseamnă transgender, transsexual și travestit. Care este diferența dintre termeni. Toate persoane care fac parte din aceste trei categorii sunt discriminate de publicul mondial. Dar puțini știu că fiecare au înțelesuri diferite.

Ce înseamnă transgender, transexual și travestit. Care este diferența dintre termeni

Termenul de transgender se referea inițial la persoane care adoptau în permanență rolul social care nu era asociat cu sexul lor la naștere, dar care nu apelau la chirurgie genitală. Transgenderii își schimbă cu regularitate genul social prin mijloace non-chirurgicale.

A fi transgender nu are nicio legătură cu homosexualitatea. Mulți dintre transgenderi sunt hereosexuali, își întemeiează o familie, au copii.

De asemenea, nu toți transgenderi sunt transsexuali, mulți dintre aceștia se identifică cu genul lor de la naștere, dar care ocazional poartă haine de femei.

Ce este un transsexual?

O persoană transsexuală femeie sau bărbat este nefericită în sinea ei pentru că aceasta se naște cu sentimentul că aparțin celuilat sex, și doresc să funcționeze ca membrii sexului opus. Pentru aceste persoane, publicul simt o discriminare profundă, deoarece nu se înțelege definiția acestui cuvânt. De asemenea, transsexualul are sentimentul că s-a născut într-un alt corp, că natura a greșit.

Persoanele transsexuale se caracterizează prin dorința coercitivă de modificare a corpului, iar asta reprezintă viața pentru transsexuali. Aceștia spre deosebire de trangenderi, își doresc să își facă schimbare de sex. Modul de gândire a unui transsexual este “sunt o femeie cu un defect din nastere. Sunt o femeie dar am organele celuilalt sex. Doresc sa fiu din nou, o persoana intreaga”.

Ce este un travestit?

Cel care este travestit nu vrea decât să se îmbrace ca o femeie. Acesta nu se gândește să își facă schimbare de sex. Modul de gândire a unui travestit este că“Sunt un barbat dar doresc sa joc rolul de femeie. Stiu ca sunt barbat, dar este excitant sa ma imbrac ca o femeie.”

Travestitul de obicei obține mulțumire emoțională și senzații adecvate atunci când se îmbracă în femeie.

Diferența dintre un transsexual sau un travestit sau un homosexual, este că homosexualul știe că este bărbat, dar este atras sexual de bărbați.

Unii transsexuali nu sunt homosexuali, deoarece nu își doresc să aibă relații sexuale cu bărbați. Mai mult decât atât, travestitul au de reguli soții și copii. Unii își pot schimba în timp orientarea sexuală.

Citeste si:Statul român îi refuză lui Adrian Coman dreptul de a vota la prezidențiale, pentru că este căsătorit cu un bărbat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini