Redactia.ro
Home » Monden » Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru. Legătura neștiută dintre finalista de la Survivor România și îndrăgitul actor

Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru. Legătura neștiută dintre finalista de la Survivor România și îndrăgitul actor

Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru

Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru. Finalista de la Survivor România 2022 a demonstrat tututor că este o tânără puternică și ambițioasă. Elena Chiriac a fost învinsă de Alex Delea, cel care a câștigat marele premiu al emisiunii. Cu toatea astea, puțină lume știe legătura pe care sportiva o are cu Augustin Viziru. Mai mult, cei doi au avut, la un moment dat, o înțelegere.

Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru. Legătura neștiută dintre finalista de la Survivor România și îndrăgitul actor

Elena Chiriac este finalista Survivor România 2022. Fosta Faimoasă s-a luptat cu Alex Delea pentru premiul cel mare al concursului. În cele din urmă, Războinicul a fost declarat marele câștigător. Cu toate astea, Elena a demonstrat că este puternică și determinată să lupte pentru ceea ce își dorește. Survivor România nu este primul realitu show la care tânăra de 19 ani și-a arătat abilitățile. În urmă cu câtiva ani, Elena Chiriac a participat la Ferma, alături de mai multe celebrități din România.

De asemenea, Elena a ajuns în finală, alături de Augustin Viziru. Deși mulți au fost surprinși, între cei doi s-a creat o relație frumoasă, nu doar de dragul strategiei, ci care a fost dusă și în spatele camerelor de filmat. Răutatea oamenilor a lăsat-o cu un gust amar, dar a recunoscut că a avut o înțelegere cu Augustin Viziru, încă din timpul concursului. „După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am făcut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare.”, a declarat Elena Chiriac pentru Click.

În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, declara Augustin Viziru în emisiunea La Măruță.

Totul despre Elena Chiriac, Faimoasa de la Survivor România

Elena Chiriac s-a numărat printre cele 12 vedete care au acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2022. Șatena este o sportivă desăvârșită, fiind multiplă campioană la Taekwondo. Iubitoare a competițiilor sportive, Elena a devenit cunoscută publicului din România atunci când a participat la Ferma, unde a ajuns în finala sezonului. Fratele lui Lucian Viziru a câștigat emisiunea de la PRO TV, iar acesta a împărțit banii cu Elena Chiriac.

Tânăra de 19 ani a acceptat cu bucurie provocarea de a participa la cel mai dur reality-show din lume. „Sunt o luptătoare, am mai demonstrat, nu cred că o să mai fiu subestimată. Nu vreau să spun punctul meu slab. În fiecare zi devin tot mai puternică. Păzea că vin!”, a declarat Elena Chiriac înainte de a pleca în Republica Dominicană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: