Redactia.ro
Home » Monden » Ce înțelegere au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte de căsătorie: „Mi-a spus trei lucruri”. Toate trei au fost încălcate

Ce înțelegere au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte de căsătorie: „Mi-a spus trei lucruri”. Toate trei au fost încălcate

A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și sa spun ca abia aștept sa treacă și să culeg învățăturile”.

Bodo, solistul trupei Proconsul, și actuala lui soție, Loredana, au avut un fel de înțelegere înainte să se căsătorească. Atât că înțelegerea s-a dus pe apa sâmbetei, ulterior. Iată despre ce este vorba și de ce „pactul” dintre ei nu a ținut.

Ce înțelegere au făcut Bodo de la Proconsul și soția lui, înainte de căsătorie: „Mi-a spus trei lucruri”. Toate trei au fost încălcate

Bodo de la Proconsul (Bogdan Marin, pe numele real) a fost însurat cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Căsnicia lor s-a încheiat după trei ani, iar ei au mers mai departe. Atunci când a cunoscut-o pe Loredana, actuala lui soție, Bodo i-a spus trei lucruri: că n-o să se mai însoare niciodată, că n-o să audă prea des „te iubesc” și că îi place să pescuiască.

„Bodo, când m-a cunoscut, mi-a zis așa: Fii atentă, fată, îți spun trei lucruri. Mi-a spus așa: Vezi că eu nu spun prea mult te iubesc, spun spre deloc. Nu o să mă mai recăsătoresc niciodată, pentru că am fost căsătorit. Nu mai vreau. Mi-a ajuns și al treilea: Vezi că eu o să mă duc foarte des la pescuit”, a povestit Loredana Marin la Antena Stars.

Socoteala de dinaintea căsătoriei cu Loredana nu s-a potrivit cu ce s-a întâmplat după căsătorie. Cele trei lucruri s-au întâmplat exact pe dos.

„Deci, îmi spune de nu știu câte ori pe zi te iubesc, s-a și căsătorit cu mine. N-a mai fost nici la pescuit. Eu m-am simțit mai iubită de el, decât el de mine. El este foarte bun cu mine și ăsta este limbajul meu de dragoste”, a declarat soția lui Bodo, conform sursei menționate mai sus.

Bodo și Loredana Marin, legați de credința în Dumnezeu

Bogdan și Loredana Marin par foarte fericiți împreună. Ei cred în Dumnezeu și sunt de părere că i-a ajutat în foarte multe dintre situații.

„A fost un infarct puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și sa spun ca abia aștept sa treacă și să culeg învățăturile”.

„Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama că atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu. Este și cazul meu, atunci când am început să citesc Biblia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casă, o mașină, însă aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”, a declarat Bodo, conform Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: