Redactia.ro
Home » Monden » Ce interdicții are Xonia ca să nu i se mai umfle fața: „Viața mea s-a schimbat radical”

Ce interdicții are Xonia ca să nu i se mai umfle fața: „Viața mea s-a schimbat radical”

GALERIE FOTO (4) Ce interdicții are Xonia ca să nu i se mai umfle fața

Ce interdicții are Xonia ca să nu i se mai umfle fața. Îndrăgita artistă a trecut prin momente grele, fiind diagnosticată cu o boală care i-a cauza umflarea feței recidivând violent. Artista a povestit recent cum se simte, dar și cum ține sub control această afecțiune.

Ce interdicții are Xonia ca să nu i se mai umfle fața: „Viața mea s-a schimbat radical”

Xonia a trecut printr-o perioadă grea în viața ei. Aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate apăsătoare care îi pot pune viața în pericol.După luni întregi de analize medicale, specialiștii au descoperit boala de care suferă cântăreața. Xonia a aflat că are o boală autoimună de care nu va scăpa niciodată. Corpul acesteia avea reacții adverse la medicamentația pe care o lua. Recent, Xonia a vorbit despre afecțiunea sa, dar și cum reușește să o țină sub control.

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit Xonia pentru ego.ro.

De asemenea, artista a declarat că lucrurile au început să revină la normal, iar în momentul de față boala autoimună este ținută sub control. Vedeta a spus că este în remisie și că are grijă la alimentele pe care le consumă. „Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani. Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, a mai povestit cântăreața.

 

Afecțiunea autoimună de care suferă Xonia nupoate fi vindecată niciodată

Din păcate, boala autoimună de care suferă Xonia nu poate fi tratată niciodată. Așadar, artista va trăi toată viața cu aceastp boală și va fi nevoită să învețe cum să țină sub control. În continuare este sub tratament medicamentos și nu poate mânca absolut tot ce își dorește. Cu toate astea, Xonia gustă din tot ceea ce poftește, dar are grijă să nu depășească limita.

„Nu am niciun aliment după care să tânjesc. Bineînțeles, am un echilibru. Mai poftesc din când în când și mai mănânc o cantitate minusculă din toate mâncărurile pe care mi le doresc. Atât timp cât nu îmi face bine la corp, nu vreau să fac ceva care sa îi dăuneze. E mai important pentru mine să fiu bine. Aș renunța la orice mâncare, doar ca să fiu bine, sănătoasă”, a mai povestit Xonia pentru EGO.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: