Redactia.ro
Home » Monden » Xonia, despărțire de iubitul milionar: „Nu iert abuzul fizic sau emoțional!”

Xonia, despărțire de iubitul milionar: „Nu iert abuzul fizic sau emoțional!”

Cântăreața Xonia a trecut prin clipe cumplite alături de iubitul ei milionar. Cei doi s-au despărțit, iar acum face mărturisiri de neimaginat! Au fost împreună doi ani, în care vedeta se visa deja mutată în America alături de el și vedea și o posibilă nuntă. Totul s-a întâmplat înainte ca solista să plece în Republica Dominicană, la „Survivor România”!

Xonia, declarații despre despărțire

Vedeta s-a născut în România, dar a copilărit în Australia. În ultimii doi ani, aceasta a petrecut timp pe meleagurile Statelor Unite ale Americii, alături de iubitul ei, Michael, un milionar care îi luase efectiv mințile.

Era pregătită să se mute de tot, alături de el, sperând că o să înceapă o nouă viață lângă sufletul ei pereche. Totul s-a terminat brusc, cu puțin timp înainte de participarea ei la emisiunea „Survivor”, de la Pro TV. Xonia a rupt tăcerea și a explicat ce a dus la ruptura neașteptată:

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru „Click!”

„Michael vine în vacanță, în România!”

Chiar dacă s-au despărțit, aparent au rămas prieteni, iar el urmează să vină în țară pentru a-și petrece câteva săptămâni de relaxare. Vedeta nu pare că a trecut peste el și parcă nu ar spune nu unei împăcări, relatează aceeași sursă:

„Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni pieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.

Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!“, a mai adăugat mignona solistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: