Redactia.ro
Home » Monden » Ce job are nora lui Silviu Prigoană. Ce a declarat afaceristul despre nunta fiului lui, Silvius

Ce job are nora lui Silviu Prigoană. Ce a declarat afaceristul despre nunta fiului lui, Silvius

Silvius Prigoana, nunta Georgiana

Mare motiv de bucurie în familia lui Silviu Prigoană odată cu petrecerea de nuntă a fiului, Silvius Prigoană. Tânărul s-a însurat cu Georgiana. Peste 200 de invitați ar fi luat parte la acest eveniment. Iată și ce a declarat Prigoană despre nora lui.

Ce job are nora lui Silviu Prigoană. Ce a declarat afaceristul despre nunta fiului lui, Silvius

Georgiana a devenit soția lui Silvius Prigoană după doi ani de relație, iar petrecerea de nuntă s-a ținut recent cu numeroși invitați la un restaurant de lux din București. Doi soți de medici din Constanța le sunt nași de cununie.

Silviu Prigoană, socru mare, susținea acum ceva timp că nu are de gând să intervină în vreun fel în organizarea nunții. „Eu, ca de obicei, stau departe”, spunea el, conform SpyNews.

Iar lucrurile s-au desfășurat așa cum trebuie, astfel că Prigoană s-a declarat mai mult decât mulțumit. El a făcut declarații la Antena Stars.

„Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foartă multă lume, au venit și in Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania… S-au adunat”.

„A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat”.

Georgiana, nora lui Silviu Prigoană, locuiește în Austria și lucrează pentru o companie de plasare de forță de muncă, semn că ar câștiga destul de bine.

„Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a povestit acum ceva vreme Silviu Prigoană, într-o emisiune la Prima TV.

Silviu Prigoană are patru copii: Honorus și Silvius, din prima căsnicie, și încă doi fii mai mici din relația cu Adriana Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: