Redactia.ro
Home » Monden » Ce job are soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Ce face pentru bani în Germania

Ce job are soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Ce face pentru bani în Germania

Sotia-lui-Sebastian-Chitosca

Sebastian Chitoșcă este unul dintre cei mai buni coechipieri ai ”Faimoșilor” de la Survivor România 2021. Acesta își iubește foarte mult soția, pentru care a încălcat chiar și regulamentul emisiunii. Iată cu ce se ocupă femeia care îi este  alături la bine și la greu!

Ce job are soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Ce face pentru bani în Germania

Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, Alexandra, lucrează în Germania. Acolo, aceasta muncește într-o fabrică de sushi, de unde câștigă banii suficienți pentru un trai decent. De altfel, aici a lucrat și Sebastian până să vină la celebra competiție din Republica Dominicană. Sunt zvonuri potrivit cărora Alexandra ar încasa lunar chiar mai mulți bani decât aducea sportivul în perioada când era fotbalist.

„Doamna are o ținută adecvată unei muncitoreasă într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e… e naturală… Îmi place așa cum e”, a povestit Sebastian Chitoșcă într-unul dintre vlogurile sale.

Sebastian Chitoșcă și soția lui sunt căsătoriți de opt ani. De dorul ei, Sebastian a încălcat chiar și regulamentul de la Survivor. Fără a avea permisiunea producătorilor, a trimis pe ascuns un mesaj soției în care i-a scris: ””Te iubesc și îmi lipsești”, a mărturisit Alexandra, în cadrul ”Teo Show”.

Sebastian Chitoșcă a riscat descalificarea de la Survivor România

Pentru fapta sa, Sebastian a riscat descalificarea din concursul de la Kanal D.„Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie, bogatie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare. Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să  scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.   Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”,  a spus Faimosul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: