Redactia.ro
Home » Sport » Ce l-a determinat pe Helmut Duckadam să-și dea demisia! “Cei care m-au făcut ‘sclav’ să termine”!

Ce l-a determinat pe Helmut Duckadam să-și dea demisia! “Cei care m-au făcut ‘sclav’ să termine”!

Helmut Duckadam demisie, fcsb

“Eroul de la Sevilla” a anunțat că și-a dat demisia de la FCSB. “Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară”, a spus fostul portar.

În ultimii ani, Helmut Duckadam a ocupat funcția de președinte de imagine al echipei FCSB. Astăzi, a luat o decizie radicală. A demisionat din funcție. Acest gest vine după ce salariul i-a fost micșorat cu 78%, din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul portar a spus că a luat această decizie pentru că nu se simțea în largul său.

“Cei care m-au făcut ‘sclav’ și ‘slugă’ să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo. Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat. Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară. Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni”, a declarat Duckadam, la Digi Sport.

Gigi Becali a aflat de demisie de la televizor

Helmut Duckadam se afla la FCSB de 10 ani. Patronul echipei a fost uimit cînd a aflat de la televizor că fostul portar al Stelei și-a dat demisia.

” Pe mine mă interesa omul Helmut Duckadam, nu l-am adus la FCSB ca legendă, am avut relația asta cu el datorită caracterului său. Eu dictez la FCSB, dar nu pot să dictez celor de aici să-l consulte pe Duckadam. Au fost tăieri de salarii peste tot. Am tăiat și de la Helmut și de la ceilalți din club, Helmut vine și el mai rar, nici nu știu când mergea la echipă”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În cariera sa, Duckadam, în vârstă de 61 de ani a jucat la UTA, Vagonul, Constructorul și Steaua. A apărat de două ori și poarta naționalei României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: