Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce le-a impresionat pe Maria și Olivia, 2 turiste din Grecia, în vacanța din România: „Mă așteptam să…”

Ce le-a impresionat pe Maria și Olivia, 2 turiste din Grecia, în vacanța din România: „Mă așteptam să…”

În călătoria lor plină de aventuri și descoperiri, Maria și Olivia, două turiste din Grecia, au experimentat farmecul și bogăția culturală a României. Trecând prin București și Brașov, au fost martore la frumusețea peisajelor, la gustul autentic al preparatelor culinare și la ospitalitatea inconfundabilă a locuitorilor. Iată detaliile!

Ce le-a impresionat pe Maria și Olivia, 2 turiste din Grecia, în vacanța din România

Pentru Maria și Olivia, Bucureștiul a fost o plimbare prin istorie și gastronomie. Odată ajunse în inima orașului, au fost cucerite de arhitectura impresionantă și de atmosfera vibrantă. Clădirile istorice din zona centrală au emis un farmec aparte, iar Biserica Stavropoleos a fost o revelație prin frumusețea și istoria sa. Dar, ce le-a rămas întipărit în suflet a fost experiența culinară. Mâncarea românească, savuroasă și bogată în arome, a fost pe placul lor, iar degustarea băuturilor locale, precum țuica și afinata, a adus o notă autentică călătoriei lor. Cu toate acestea, Olivia a fost sinceră în mărturisirea sa, exprimând surprinderea față de finețea afinatei în comparație cu așteptările inițiale cu privire la tăria țuicii.

„Grație excursiei pe care am făcut-o la București, am plonjat cumva în istoria României, această țară uimitoare și am gustat mai multe preparate culinare excelente. Ne-au plăcut mult clădirile din zona centrală a Bucureștiului, au un farmec inefabil”, spune Maria, conform adevarul.ro.

„Mâncarea e excelentă și sățioasă, iar în ceea ce privește băuturile am încercat și țuică și afinată, însă ne-a plăcut mai mult afinata. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mai tare țuica”, mărturisește Olivia.

„E nebunesc prețul”

Palatul Parlamentului a fost una dintre operele care le-au lăsat fără cuvinte. Imensitatea și grandiozitatea clădirii au fost copleșitoare, iar întrebările legate de costurile și gestionarea unei astfel de construcții gigantice au răsunat în mintea lor. Este greu să nu te întrebi cine ar putea suporta toate aceste cheltuieli și responsabilități într-o clădire care sfidează orice limită a mărimii.

„E pur și simplu uimitor cât de mare poate fi această clădire. Am citit undeva că recent Palatul Parlamentului a fost evaluat la patru miliarde de dolari. E nebunesc prețul. Și cine ar avea bani să plătească toate utilitățile la o asemenea clădire-gigant, una dintre cele mai mari din lume?”, se întreabă Maria, conform sursei.

Odată ajunse în Brașov, Maria și Olivia au fost încântate de atmosfera pitorească a orașului. Biserica Neagră și Piața Sfatului au fost punctele de atracție principale, iar istoria complexă și bogată a orașului le-a captivat imaginația. Brașovul le-a oferit o combinație perfectă între frumusețea arhitecturală, bogăția istorică și deliciile culinare locale.

Povestea lor de călătorie, împărtășită pe platforma lor de YouTube, a strâns admirația a peste 10.000 de oameni, arătând că România are multe de oferit în materie de turism și că experiențele autentice rămân întotdeauna în inimile celor care le trăiesc.

Sursa foto: click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: