Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce lecție de viață a oferit un inginer mecanic! Îți vei schimba imediat gândirea după asta

Ce lecție de viață a oferit un inginer mecanic! Îți vei schimba imediat gândirea după asta

Ce lecție de viață a oferit un inginer mecanic! Îți vei schimba imediat gândirea după asta

Un inginer mecanic a oferit poate cea mai importantă lecție de viață! Munca unui om trebuie valorificată cât de mult se poate, iar oamenii trebuie să învețe să nu „vândă ieftin” niciodată.

Ce lecție de viață a oferit un inginer mecanic! Îți vei schimba imediat gândirea după asta

Povestea unui inginer mecanic a devenit cunoscută pentru că viața oamenilor care au auzit-o s-a schimbat considerabil. Acesta a demonstrat clar că munca noastră valorează foarte mult și că niciodată nu trebuie ”vândută” pe bani puțini.

Totul a început când motorul unei nave gigantice s-a defectat și nimeni nu a reușit să o repare, așa că au angajat un inginer mecanic cu peste 40 de ani de experiență. Acesta a inspectat foarte atent motorul, de sus în jos. După ce a văzut totul, inginerul a descărcat sacul și a scos un mic ciocan.

Inginerul mecanic a lovit punctele strategice fără probleme, iar motorul a pornit fără probleme. După 7 zile, inginerul a menționat că suma totală a reparației navei uriașe a fost de 20.000 de dolari pentru antreprenor.

Motivul pentru care reparația a costat atât

Proprietarul a fost absolut șocat să audă suma cerută de inginerul mecanic și a urlat la el spunând că nu a făcut aproape nimic: ”Ce?! Nu ai făcut aproape nimic. Dă-ne un cont detaliat.”

Răspunsul oferit de inginerul mecanic a fost unul foarte simplu: ”Lovit cu un ciocan: 2 dolari. Știți unde să loviți și cât să loviți: 19.998 dolari.”

Morala acestei povești vorbește despre cât de important este să-ți valorifici propriile cunoștințe și experiențe, pentru că acestea sunt rezultatul unor lupte, experiențe și chiar lacrimi. Dacă fac o treabă în 30 de minute, este pentru că am petrecut 20 de ani învățând cum să o fac în 30 de minute. Îmi datorezi ani, nu minute. Astfel că, nu „vinde ieftin” niciodată. Ziua ta de lucru costă o zi de viață!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: