Redactia.ro
Home » Știri » Ce legătură este, de fapt, între Raluca şi Florin Pastramă. Sunt sau nu rude?

Ce legătură este, de fapt, între Raluca şi Florin Pastramă. Sunt sau nu rude?

Raluca și Florin Pastramă

Înainte de căsătorie, soția lui Pepe purta numele de Raluca Pastramă. Iată ce legătură există, de fapt, între acesta și Florin Pastramă, soțul lui Brigitte Sfăt.

Ce relație au, în realitate, Raluca și Florin Pastramă

Raluca Pastramă și Florin Pastramă împart același nume de familie, astfel că mulți au început să se întrebe ce relație există, de fapt, între ei. Sunt sau nu rude cei doi? Iată că răspunsul corect este că da! Raluca Pastramă și Florin Pastramă sunt verișori primari. Așadar, între cei doi chiar există o relație e rudenie. Mai mult, ei au o relație foarte bună, spun surse din anturajul celor doi.

Chiar dacă nu au fost văzuți împreună la evenimente sau pe stradă, cei doi verișori Pastramă se înțeleg de minune. De altfel, Raluca și Pepe au luat parte la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt, în luna mai.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit după „Ferma”

După participarea la emisiunea „Ferma”, Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au rămas împreună. Lucrurile dintre ei au evoluat rapid, astfel că în doar câteva luni ei s-au și căsătorit. Aceasta a fost prima căsătorie pentru Florin Pastramă, în timp ce pentru Brigitte a fost deja a treia nuntă.

Relația dintre ei este una pătimașă, spun apropiații, din cauza temperamentelor vulcanice ale celor doi. Aceștia sunt de părere că lucrurile pot degenera rapid între Florin Pastramă și soția lui, scandalurile fiind la ordinea zilei.

„Brigitte şi Florin sunt pătimaşi, vulcanici şi, din păcate, găsesc foarte rar un numitor comun în discuţii. Niciunul nu lasă de la el, iar când se contrazic, e mai bine să stai departe de ei, că ies scântei. Iar în ultima perioadă, de când au început intens pregătirile pentru nuntă au zbierat încontinuu unul la celălalt. Se ameninţă cu despărţirea pornind de la o conversaţie despre o farfurie sau un aranjament floral. Noroc că s-a ocupat Oana Roman de eveniment, că altfel nu ştiu ce ar fi făcut. Se iubesc mult, asta e clar, dar dacă nu îşi impun nişte limite, visul frumos se va transforma în coşmar”, a spus o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

Raluca Pastramă a decis să divorțeze de Pepe

Raluca Pastramă a fost cea care a luat decizia despărțirii, după cum a dezvăluit chiar Pepe, care a dat de înțeles că nu poate pricepe de ce soția lui a luat o asemenea decizie. Adriana Bahmuțeanu a comentat această separare:

„Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta. Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: