Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

GALERIE FOTO (3) Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. Trupa s-a destrămat în 2006, însă hit-urile lor au fost pe buzele tuturor adolescenților. 

Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

Le mai țineți minte pe fetele de la trupa „Pops”? Formația a luat naștere în urma concursului „Alege Asia”, iar anul 2002 a fost, de departe, anul lor. Hit-uri precum „Bum Bum” sau „Ai un minut” au fost pe buzele tuturor adolescenților. Din păcate, trupa s-a destrămat în 2006, motiv pentru care nu a reușit să strângă prea multe piese. Anii au trecut, iar componentele „Pops” s-au schimbat foarte mult.

Unele dintre ele au rămas în lumina reflectoarelor, în timp ce altele au descoperit alte activități, care nu au nicio legătură cu muzica. Aylin Cadîr și Diana Bișinicu au rămas în lumea muzicii. Cele două au continuat să lanseze melodii, dar și să participe la diverse proiecte televizate.

Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

Pe de altă parte, celelalte două componente ale formației „Pops” au dispărut complet din peisajul monden. S-a zvonit că acestea au fost supărate. Motivul: oamenii asociau trupa numai cu numele menționate mai sus. Practic, ele se simțeau mereu în umbra colegelor sale, potrivit cancan.ro.

Tina a preferat să se retragă din showbiz și să-și dedice timpul familiei și activităților normale. Pe de altă parte, Minola a dispărut și ea din peisaj, pentru o vreme. Numai că, la un moment dat, presa a scris că tânăra care a făcut parte din trupa „Pops” revine în muzică. De data asta, pe cont propriu, cu forțe proaspete!

Fetele s-au reîntâlnit după 14 ani de la destrămare

În urmă cu ceva timp, mai exact atunci când s-au împlinit 16 ani de la destrămarea trupei „Pops”, Tina, Aylin și Diana Bișinicu au avut reuniunea mămicilor. Cele trei s-au întâlnit pentru a sta la povești, însă nu singure, ci alături de copiii lor. Singura care a lipsit din cadrul întâlnirii a fost Minola.

Ce mai fac fostele componente ale trupei ”Pops”. De ce a ales Minola să se retragă

”După aproape 14 ani de la înfiinţarea trupei, iată-ne pe trei dintre noi în cea mai frumoasă ipostază! Minola, grăbeşte-te, că îl aşteptăm şi pe al tău să refacem POPS, dar de data asta cu prichindeii”, a scris Diana Bișinicu pe pagina sa de Facebook, la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: