Redactia.ro
Home » Monden » Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani

Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani

GALERIE FOTO (6) Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani

Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani. Potrivit unor informații, fosta membră a trupei Pops ar fi divorțat de Cătălin Andrieș, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au fost cununați de Gabriela Cristea și Marcel Toader, care ulterior au divorțat.

Diana Bișinicu ar fi divorțat de bărbatul alături de care a stat timp de zece ani

Diana Bișinicu ar fi divorțat. Fosta membră a trupei Pops, Diana Bișinicu s-ar fi despărțit de Cătălin Andrieș, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu 10 ani. Potrivit Ciao.ro, celebra artistă ar fi decis să divorțeze chiar înainte de se aniversarea celor zece ani de căsnicie. MOtivele acestei decizii nu sunt clare, dar, conform primelor informații, cântăreața ar fi avut multe probleme în ultima perioadă. Nașii Dianei și a lui Cătălin au fost Gabriela Cristea și Marcel Toader, un alt cuplu care nu a rezistat prea mult. Artista a declarat prin diverse interviuri că își mai dorește un copil, având deja o fetiță. „Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”, declara roșcata.

În 2012, Diana avea parte de o nuntă de neuitat. Acesta s-a căsătorit în Constanța, după doar un an de relație. Lăcașul de cult unde a avut loc cununia a fost păzită de o armată de bodyguarzi, cu 2.000 de lei, pentru ca mirii și invitații să nu fie deranjați de curioși. Petrecerea a durat până dimineața șia fost plină de tradiții machedonești, printre care și jucatul mielului, un ritual la care au participat doar nașii. Soțul ei Cătălin, a cerut-o de mai multe ori dar inelul a venit abia după ce artista l-a creat. Desigur, din cadrul evenimentului nu au lipsit peripețiile precum rochia ruptă, înțepeniri de mijloc sau spart de farfurii. După ce a fost cerută în fața părințilot, Diana și Cătălin au sărbătorit marele eveniment organizat o mare petrecere răsunătoare.

Diana Bisinicu impreuna cu familia sa

Ce spunea Diana despre soțul său

În urmă cu trei ani, când Rania împlinise cinci ani, Diana povestea ce fel de copil este aceasta dar și cum se comportă soțul ei cu cea mică. „Nu am certat-o niciodată, nu am ridicat tonul la ea, nu mai vorbesc de o palmă. Este un copil extrem de bun, e un copil empatic, generos, iubitor, ai toată baza în ea. Nu deranjează, nu am avut nicio problemă. Ne ocupăm foarte mult de ea, suntem alături de ea de când s-a născut, ea e prioritatea noastră şi asta contează cel mai mult în educaţia ei. Am avut un sprijin foarte bun și este cel mai bun tătic. Este şi a fost un tată lângă mine responsabil, echilbrat, niciodată nu s-a dat la o parte chiar şi în momentele cele mai grele.”, a spus aceasta.

De câțiva ani, Diana s-a lansat în afaceri. După ce și-a deschis un magazin cu perdele, artista a decis să se lanseze și în lumea bijuteriilor. Vedeta a făcut parte din trupa POPS, formată din Aylin Cadîr, Tina Geru și Minola Szikszai. Cele patru făceau furori la începutul anilor 2000, iar această faimă a durat patru ani, după ce au decis să meargă pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: