Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac Vulpița și Viorel? Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Ce mai fac Vulpița și Viorel? Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Ce mai fac Vulpița și Viorel? Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Vulpița și Viorel sunt de negăsit! Se pare că faima lor s-a dus odată cu noul an. Ce s-a întâmplat cu soți Stegaru și de ce fanii acestora nu mai știu nimic de ei?

Nimeni nu mai știe nimic de soții Stegaru

Vulpița și Viorel au fost două personaje foarte controversate din anul 2020. S-au făcut cunoscuți la emisiunea Acces Direct atunci când au venit cu o poveste care s-a dovedit doar o minciună scornită de Veronica Stegaru, iar mai apoi au început o viață total diferită de ce trăiau până atunci.

Cei doi nu au mai apărut de ceva timp la emisiunea care i-a consacrat, iar dacă fanii lor credeau că măcar pe rețelele de socializare îi pot urmări, iată că acum sunt de negăsit. Ultima postare a soților Stegaru de pe Instagram este din 31 decembrie 2020, iar de două săptămâni nu au mai spus nimic.

Fanii lor se întreabă dacă nu cumva au pățit ceva sau, acum că nu mai fac parte din echipa Acces Direct, li s-a restricționat accesul la conturile de pe rețelele de socializare, scrie cancan.ro.

Motivul pentru care nu au mai apărut la Acces Direct

Soții Stegaru au avut parte de faimă din belșug după ce echipa de la Acces Direct s-a ocupat de imaginea lor. După ce contractul lor s-a încheiat și cei doi și-au luat o pauză mutându-se la Buzău, nu au putut să stea prea mult și s-au întors în platou pentru a spune noile vești.

Veronica a rămas din nou însărcinată, iar toată atenția a fost pe cuplul proaspăt întors. Însă Vulpița și Viorel nu au mai avut parte de același succes ca odinioară. S-au întors la Buzău, unde o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din le-a dat chiar și o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atatea ori.

După toate acestea, Mirela Vaida, prezentatoare de la Acces Direct a avut un atac dur la adresa celor doi, după ce ea și echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

”Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus  moderatoarea Mirela Vaida.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: