Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida i-a desființat pe Vulpița și Viorel! Prezentatoarea i-a criticat dur

Mirela Vaida i-a desființat pe Vulpița și Viorel! Prezentatoarea i-a criticat dur

Vulpița și Viorel

Mirela Vaida i-a desființat pe Vulpița și Viorel! Vulpița și Viorel sunt de un an în atenția publicului din România, iar Mirela Vaida i-a criticat dur pentru felul cum s-au făcut remarcați. Prezentatoare le-a aruncat vorbe acide soților Stegaru!

Mirela Vaida i-a desființat pe Vulpița și Viorel

Mirela Vaida i-a desființat pe Vulpița și Viorel! Soții Stegaru au fost aspru criticați de prezentatoare pentru că nu au reușit să realizeze anumite lucruri, având în vedere că emisiunea le-a pus pus la dispoziție multe oportunități, transmite cancan.ro.

„Nu meritati nimic. Dacã ati stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste sanse enorme, sã faceti scoalã, sã vã luati permis auto, etc, sã câstigati niste bani, dar ati dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteti…fãrã cuvinte”, le-a spus  moderatoarea Mirela Vaida, Vulpiței și Viorel.

Gata cu Vulpița și Viorel! Mirela Vaida aruncă bomba: „Serialul s-a încheiat”

Povestea Vulpiței și a lui Viorel

Soții Stegaru au apărut la televizor în urmă cu un an, când Vulpița acuza că trei indivizi au violat-o. Însă, a fost prinsă cu minciuna și s-a descoperit că a avut relații cu mai mulțo bărbați din satul unde locuia, Blăgești și alte zone din apropiere. Emisiunea a câștigat cea mai mare audiență, din ultimii ani, pe seama celor doi vasluieni. Au urmat o mulțime de episoade înscenate cu Vulpița și Viorel pentru a menține audiența postului, așa au ajuns cei doi și să cânte și să fie pe locul unu, chiar în trending, pe youtube.

Criticile nu au ezitat să apară și chiar postul Antena 1 a fost sancționat de CNA pentru unele emisiuni cu soții Stegaru, din cauza limbajului, dar și din cauză că s-a considerat că staff-ul Antena 1 se folosește de naivitatea celor doi. La un moment dat, în toamnă, se anunța plecarea definitivă a Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct. Ar fi fost luați de mama lui Viorel, acasă, în satul Blăgești din Vaslui.

”Apropo de viaţă, mai eu de făcut un anunţ şi gata. Sper ca toată lumea să fie fază şi să-l preia. Doamnelor şi domnilor astăzi (n.r. – ieri) este în 7… Zi sfântă, mâine este Sfântă Mărie, hramul multor biserici. După aia vin Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana. Eu zic că e o zi sfântă de azi. Şi o să vă zic de ce. Pentru că astăzi, după aproape 8 luni, poate şi mai bine, despre Vulpiţa şi Vioreo pot spune că… Serialul, oficial s-a încheiat. Se bucură şi cameramanii… (râsete în platou) Dacă mă întrebaţi pe mine ce mă bucur. Acum vă spun sincer de ce mă bucur. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. O dată că ce e mult e prea mult. Nu daţi cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie să fac. Dar şi dumneavoastră v-a plăcut.

Însă… Fiţi atenţi ce s-a întâmplat. A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). Ea, personal… Cu o maşină… S-a învârtit domnule pe acolo prin Blăgeşti… A nuu, a plecat cu trenul? Staţi că ma updatează colegii… Şi mai bine! Omenesc, natural şi firesc. I-a luat cu trenul şi a spus «Hai acasă!» «Păi?» «Amândoi!» «Veronico, vii şi tu…» «Am vorbit cu nea Dumitru (n.r. – socrul Vulpiţei), te iartă, te primeşte. Copilul are nevoie de voi.» Cică de două zile plânge de dorul mamei şi al tatălui… Iar eu mă bucur tare mult că au plecat… Nu, chiar au plecat! O să vedeţi, poate o să mai posteze şi o să vă ţină la curent. S-au dus de bunăvoie”, spunea Mirela Vaida anul trecut.

Ei bine, nu a durat mult plecarea lor. După o lună, cei doi au revenit la Acces Direct, iar Vulpița cu un copil în pântec, care spune că ar fi al lui Viorel, deși vecinii o acuză că nu este, de fapt, așa. Cei doi au primit o casă într-un sat din Buzău și mai intervin, din când, în când, în direct la emisiunea care i-a făcut celebri.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Cine au fost alături de soții Stegaru!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: