Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face acum Mihaela Marinache sau Miki, fosta solistă a trupei K-Pital. Cum arată și cu ce ocupă în prezent

Ce mai face acum Mihaela Marinache sau Miki, fosta solistă a trupei K-Pital. Cum arată și cu ce ocupă în prezent

Ce mai face acum Mihaela Marinache sau Miki, fosta solistă a trupei K-Pital. Cum arată și cu ce ocupă în prezent

Cu siguranță, foarte mulți români își amintesc de Mihaela Marinache sau Miki, fosta solistă K-Pital, mai ales că formația a făcut furori odinioară cu muzica lor. Iată cu ce se ocupă în prezent Miki.

Ce mai face acum Mihaela Marinache sau Miki, fosta solistă a trupei K-Pital. Cum arată și cu ce ocupă în prezent

Mihaela Marinache sau Miki, Vlad Gheorghiu și Alex Cernahoschi au format odinioară trupa K-Pital. Odinioară, melodiile lor erau fredonate de tineri dornici de distracție în cluburile din toată țara. Au piese precum „Visez”, „Iubirea mea”, „Hei!” și „Nu poți să stai deoparte”, melodii care încă sunt numai bune de ascultat într-o seară nostalgică, într-un local retro.

Ulterior, Miki a renunțat la trupă și a lansat un album solo. Atât că, în prezent, nu mai abordează același gen de muzică, ci a recurs la folclor. Concret, Miki cântă alături de un taraf, se îmbracă în straie populare, iar acest stil o prinde de minune. Este foarte fericită așa și acest lucru este cel mai important.


„Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte mult. Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege!”, a declarat în exclusivitate Miki pentru Click!.

„Dacă tot am început să cânt şi folclor, am zis să fiu completă, să învăț să și dansez pe muzică populară. Cele mai grele sunt dansurile moldovenești. Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă. Sunt foarte obositoare, e nevoie să mai repet și acasă”, a povestit ea pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: