Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Ana, fosta soție a lui Alex Velea. Unde este stabilită și cu ce se ocupă

Ce mai face Ana, fosta soție a lui Alex Velea. Unde este stabilită și cu ce se ocupă

Înainte de a fi cu Antonia, Alex Velea era căsătorit cu Ana Maria, o frumoasă mulatră de care s-a despărțit în 2014. Se zvonește că motivul despărțirii ar fi Antonia, cu care artistul începuse o relație secretă. În perioada divorțului de Alex Velea, Ana era studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, cu specialitatea Psihiatrie. Anii au trecut și iată ce face Ana în prezent.

Ce mai face Ana, fosta soție a lui Alex Velea. Unde este stabilită și cu ce se ocupă

Patru ani a fost căsătorită mulatra Ana Maria cu Alex Velea, din 2010 până în 2014. Dup divorț, Ana s-a axat în continuare pe studii și a terminat Facultatea de Medicină, în 2016,  astfel că în prezent este medic psihiatru. De asemenea, este plecată în Marea Britanie și și-a schimbat look-ul, scrie Libertatea.

Imediat după absolvire, Ana și-a deschis un cabinet de psihiatrie în București, în 2019. Însă, a decis mai târziu să se stabilească alături de cei doi frați ai ei, în UK. Acolo, Ana și-a urmat cariera. Este medic al organizației National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez. Totodată, Ana se implică și în acțiuni umanitare pentru copiii din Africa.
Cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea. Tânăra a ajuns în Africa și s-a transformat total

Alex Velea, despre motivul despărțirii de Ana

În cadrul unui interviu, Alex Velea a spus că nu se mai regăsea în căsnicia cu Ana și că își dorea o familie pe care nu o avea. A mai clarificat că a început o idilă cu Antonia, după ce a divorțat de Ana Maria.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit, a povestit Alex Velea, recent, potrivit romaniatv.ro.

Antonia și Alex Velea nu sunt căsătoriți în momentul de față, dar sunt părinții a doi băieți: Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. În schimb, artista mai are și o fiică, pe nume Maya, care are zece ani 10 ani și a apărut pe lume în perioada căsniciei mamei ei cu italianul Vincenzo Castellano.

Cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea. Tânăra a ajuns în Africa și s-a transformat total

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: