Redactia.ro
Home » TV » Ce mai face azi cea mai iubită prezentatoare de la TVR, Sanda Țăranu. Cu ce se ocupă la 81 de ani

Ce mai face azi cea mai iubită prezentatoare de la TVR, Sanda Țăranu. Cu ce se ocupă la 81 de ani

GALERIE FOTO (2)

Cea mai iubită prezentatoarea de la TVR, Sanda Țăranu, a ajuns la respectabila vârstă de 81 de ani. Aceasta s-a retras la casa ei de vacanță din Breaza, din cauza pandemiei. Iată cu ce își ocupă timpul.

Ce mai face fosta crainică de la TVR, Sanda  Țăranu

Sanda  Țăranu are 81 de ani și s-a retras din lumina reflectoarelor de mai multă vreme. Aceasta s-a retras la Breaza de când a început pandemia, dar nu se plictisește deloc! Citește, face treabă în grădină, se uită la TV și abia așteaptă să vină primăvara!

“Nu pot să spun că mă plictisesc. Spre exemplu, acum mi-a împrumutat o vecină o carte foarte interesantă :” Şurik”, un roman si de dragoste, dar care prezintă şi tabloul unei perioade foarte grele din Rusia de după cel de-al doilea război mondial. Apoi ascult muzică – obişnuiesc să ascult Radio Romania Muzical, care retransmite lucrari mai vechi, pe care îmi place să le reascult. Mă uit puţin şi la televizor, dar nu rezist mult: e foarte greu de suportat ceea ce se intâmplă la această oră în lume(…)Nu pot spune nici că stau toată ziua in bucătărie, pentru că în ultima vreme m-am specializat in salate. În rest…aştept să treacă toată povestea asta şi să mă pot bucura de primăvară’, a mărturisit pentru site-ul femeide10.ro.

Sanda  Țăranu spune că nu se plictisește, pentru că mereu e ceva de făcut la curte.

„Sunt la Breaza din mai. Mă simt foarte bine aici, sunt deconectată de la tot ce înseamnă știri negative și am activități frumoase. La o casă cu curte nu prea te plictisești. Ba, din contră, nu ai timp să stai. Am făcut curat prin livadă, am curățat pomii. E superb aici, e păcat că nu prea mai sunt muncitori care să te ajute”, a mai spus Sanda Țăranu.

Sanda  Țăranu, probleme grave de sănătate

În urmă cu ceva timp, îndrăgista prezentatoare a avut probleme grave de sănătate. Aceasta a avut probleme la rinichi, dar medicii au avut grijă de ea și acum Sanda  Țăranu se simte foarte bine. Iată ce declarata aceasta, la momentul cu pricina:

„Uneori viaţa te pune în situaţii neaşteptate. Acum ceva timp am trecut printr-o viroză pe care  am crezut că o pot trata cu medicamentaţie obişnuită. Zilele treceau şi nu se simţea nici o ameliorare. În disperarea mea, am chemat ambulanţa. După ce m-au muştruluit că nu am anunţat din timp, deşi am spus că nu am vrut să deranjez, mi-au scris o reţetă pe care am respectat-o cu sfinţenie.

Două săptămâni eram ceva mai bine, însă mi-am zis să fac o vizită şi la medicul meu de familie. (…) Ei, aici a început sarabanda! Analize, trimiteri către alţi medici primari.(…) Alte reţete, alte recomandări, mai ales că îmi ieşiseră analizele şi nu erau deloc mulţumitoare. La ecografie, altă belea. Te duci să te vindeci de una şi apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodată. Dar, în perfidia lui, îşi făcea treaba: aduna pietre!”, a declarat Sanda Țăranu pentru Click.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: