Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică. Patricia Kaas a făcut dezvăluiri incendiare despre omul de afaceri

Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică. Patricia Kaas a făcut dezvăluiri incendiare despre omul de afaceri

GALERIE FOTO (6) Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică

Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică. Patricia Kaas i-a fost amantă omului de afaceri Remus Trucă în urmă cu 10 ani, iar această poveste de dragoste putea rămâne secretă, dacă blondina nu dezvăluia acest lucru în cartea sa autobiografică. Remus Truică a fost condamant la șapte ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”.

Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică. Patricia Kaas a făcut dezvăluiri incendiare despre omul de afaceri

Ce mai face fosta amanta a lui Remus Truică. Omul de afaceri Remus Truică a avut o relație extraconjugală cu celebra artistă Patricia Kaas în urmă cu zece ani. Dacă artista nu povestea tot ceea ce s-a întâmplat între ei, probabil în ziua de azi nimeni nu știa că între cei doi a existat o relație sentimentală. Acum, multă lume se întreabă ce mai face fosta amantă a lui Remus Truică. După ce s-a restras din lumina reflectoarelor după ce relația sa cu unul dintre afaceriștii români a luat sfârșit, Patricia Kaas a revenit pe scenă. Se pare că sfârșitul relației pe care a avut-o cu Truică a deprimat-o foarte tare, aceasta luând decizia de a renunța la muzică.

Patricia Kaas și Remus Truică s-au iubit cu patos, iar aventura lor putea rămâne secretă dacă artista nu povestea în detaliu despre acel eveniment, în cartea sa autobiografică. Mai mult, după ce s-a aflat despre povestea lor de iubire, soția lui Remus Truică, Irina a luat decizia de a divorța de acesta. În cartea sa autobiografică „Umbra din vocea mea”, lansată la Editura Litera, în 2010, Patricia a declarat că mulți bărbați au visat să fie împreună cu ea, însă doar câțiva au reușit să-i pună inima pe jar. Aproape de finalul cărții, artista a vorbit foarte mult despre un bărbat care i-a furat inima, evitând să-i spună numele. „Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu musafir de onoare. Îşi dorea mai mult decât orice să cânt pentru el, în casa lui… Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţieaflată lângă el. Îmi părea puţin absentă, parcă stingherită„, povestea Patricia Kaas în carte.

Ulterior, vedeta a rememorat cum Remus Truică avea grijă să nu-i lipsească nimic. Mai mult, fosta amanta a lui Remus Truică a menționat că reușea cu greu să uite că afaceristul este căsătorit și are și doi copii.

Patricia Kaas, dezvăluiri șocante despre Remus Truică.

Într-un interviu acordat unei publicații franceze, Patricia Kaas a vorbit deschis despre relația cu afaceristul român. „A fost şi acest miliardar care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost, dar era un amant extraordinar! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană”, a declarat cântăreața.

După aflarea infidelității, Irina Truică a intentat divorț, care s-a finalizat în 2016, după cinci ani de procese, iar cele două fetițe au rămas în custodia mamei. Remus Truică a rămas fără cele două femei din viața, pe una a părăsit-o, în timp ce cealalată l-a părăsit. Patricia Kaas a spus la un moment dat că a fost părăsită de milionarul român. „Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat”, a mai scris franțuzoaica în cartea sa. Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul ferma Băneasa, iar polițiștii au mers joi seara, acasă la omul de afaceri, pentru a-l conduce la secție.

Ce face astazi fosta sotie

 

Blondina, care s-a despărţit în 2016 de afacerist, după un divorţ care a durat aproape 5 ani, a rămas și cu vila din Caraibe, cu un iaht, dar şi cu o reşedinţă la Monte Carlo, acolo unde locuieşte alături de cele două fiice ale sale, Natalia și Maria, în vârstă 16 de ani.

Irina Truică e mai fericită ca niciodată după ce a devenit o femeie liberă. Din fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare se vede cum se distrează în vacanţe exclusiviste. Aceasta a dat o raită a celor mai scumpe stațiuni din lume: Monte Carlo, Dubai sau Mykonos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: