Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă. Cum a ajuns să arate acum

Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă. Cum a ajuns să arate acum

GALERIE FOTO (6) Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă

Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă. În urmă cu 8 ani, Mariana Luiza Buza era cea mai supraponderală femeie din țară, reușind cu greu să se mai țină pe picioare și cu greu mai respira. Cum arată acum femeia?

Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă. Cum a ajuns să arate acum

Ce mai face Mariana Buica, considerată cea mai grasă româncă. În 2013, era cunoscută drept femeia cu cele mai multe kilograme din țară, cântărind 225 de kilograme. În perioada când avea doar șapte ani, Mariana cântărea 50 de kilograme. De-a lungul timpului, femeia a dus o luptă cruntă cu kilogramele în plus, iar la vârsta de 25 de ani, aceasta cântărea atât de mult încât nu mai reușea să stea în picioare.

Mariana trăia la acea vreme împreună cu tatăl său nevăzător, cu mama, cu fratele și sora dar și cu bunica. Cei șase locuiau într-o casă mică din Maglavit, județul Dolj, aproape de Craiova. Atunci trăiau dintr-un venit de 1.200 de lei. “Medicii spun caă m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana atunci cu ochii înlăcrimați.

Cum arată acum Mariana

În trecut, Mariana menționa că nu consuma alimente diferite, ci mânca precum toată lumea. Aceasta refuza să creadă că alimentația ei nu era una tocmai bună. “Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, mai zicea ea atunci. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Mariana pare că a mai slăbit și se bucură de fetița sa, Erika. Aceasta a fost ajutată de emisiunea Happy Hour, prezentată de Măruță să slăbească peste 60 de kilograme.

Din fericire, Mariana nu a avut aceeași soartă tragică ca a Victoriei Lăcătușu. În 2010, cazul Victoriei a șocat întreaga țară. Era cea mai grasă femeie, cântărind 240 de kilograme. Victoria a reușit să aducă pe lume un copil, dar la șase luni de la naștere, femeia a murit. Victoria a născut o fetiță cu un handicap de gradul I, pe care a botezat-o Elena Anișoara. Mămica de 25 de ani nu a apucat să-și vadă fata crescând, iar acum micuța este crescută de bunicii săi, după ce tatăl său a plecat și nu s-a mai întors. “Fetita este intr-o stare destul de grava, nu vorbeste si nici nu prea aude. Noi anul trecut am sprijinit-o, i-am dat un ajutor de urgenta, de 1.000 de lei, sa mearga la Bucuresti la un spital. Au mers dar nu s-a rezolvat situatia. Bunica a murit anul trecut, iar acum are grija de ea bunicul. Are un handicap de gradul I, iar bunicul este asistent personal”, spunea primarul din Vladina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: