Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil? Viața lui s-a schimbat total

Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil? Viața lui s-a schimbat total

GALERIE FOTO (8) Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil? Viața lui s-a schimbat total

Ce mai face Stephen Collins, celebrul actor din serialul ”Al şaptelea cer“, care a recunoscut că este pedofil. Bărbatul și-a schimbat total viața și a devenit de nerecunoscut. 

Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil

Actorul Stephen Collins și-a schimbat total viața după ce și-a căștigat notorietatea cu rolul din serialul ”Al șaptelea cer”. În urmă cu aproximativ 7 ani, acesta a iscat un scandal monstru atunci când a recunoscut că este pedofil.

Acum, Stephen Collins, în vârstă de 74 de ani, locuiește într-un mic oraș din Iowa, unde s-a căsătorit cu o fană de-a lui din Germania, în vârstă de 34 de ani. Potrivit Daily Mail, actorul participă la sesiuni de meditație zilnice, la ani de zile după ce și-a recunoscut faptele teribile.

 

În 2014, preotul din ”Al șaptelea cer” a recunoscut că este pedofil, profitând de naivitatea a trei fete. Actorul a trecut ușor peste scandalul care s-a creat la vremea respectivă în presă, iar acum s-a retras din lumina reflectoarelor și trăiește clipe liniștite cu soția lui cu 40 de ani mai tânără.

Jenny Nagel a fost o mare fană a lui Stephen Collins. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, iar acum locuiesc într-un orășel liniștit din Iowa. De asemenea, cei doi împărtășesc amândoi dragostea pentru meditație și purificare a sufletului, participând la sesiuni regulate într-un oraș din apropiere.

Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil? Viața lui s-a schimbat total

În urmă cu ceva timp, Collins a fost surprins de fotoreporteri rezolvându-și treburile casnice sau ieșind cu prietenii, trăindu-și viața lui nouă, departe de lumina reflectoarelor. În imagini, actorul pare de nerecunoscut, purtând ochelari și având o barbă cenușie, fiind vizibilă îmbătrânirea acestuia.

De ce a mărturisit actorul că a fost pedofil

Actorul a transmis un comunicat revistei ”People“ în care a recunoscut că a abuzat sexual trei fetiţe. Acesta a povestit că au fost trei victime, în perioada 1973 – 1994, dar că în ultimii 20 de ani nu a mai avut niciun „impuls să acţioneze în felul acela“.

”Acum 40 de ani, am făcut ceva ce regret enorm. Am decis acum să vorbesc despre acest subiect deoarece, acum două luni, a fost publicată o înregistrare făcută de fosta mea soţie, Faye Grant, în timpul unei şedinţe de terapie, fără ştirea şi consimţământul meu sau al doctorului. În timpul acelei şedinţe am vorbit despre evenimente care au avut loc acum 20, 32 şi 40 de ani. Cei care au publicat înregistrarea, însă, au făcut multe speculaţii care sunt departe de adevăr. M-am întâlnit cu una dintre victimele mele, 15 ani mai târziu, şi i-am cerut iertare. A fost extrem de înţelegătoare. După aceea, în cursul procesului meu de recuperare, am aflat că pentru victimele unor astfel de agresiuni reîntâlnirea cu cel care le-a abuzat poate fi foarte grea şi poate deschide răni vechi. Aşa că nu le-am mai căutat pe celelalte două, dintre care una are cum 50 de ani, iar cealaltă 30“, a scris actorul în comunicatul către „People“.

Ce mai face preotul din serialul ”Al şaptelea cer“ care a recunoscut că e pedofil? Viața lui s-a schimbat total

În luna octombrie 2014, o înregistare din 2012 în care Stephan Collins îi mărturiseşte fostei sale soţii, actriţa Faye Grant, cum a abuzat sexual mai multe fete minore a fost decoperită de poliţia din New York şi publicată pe site-ul tabloidului american „TMZ“.

În cadrul unei şedinţe de terapie din 2012, la care Stephen Collins, actorul din Al şaptelea cer, a participat alături de soţia sa de atunci, actriţa Faye Grant, actorul american a recunoscut, la insitenţele consoartei sale, că a agresat sexual mai multe fetiţe cu vârstă sub 14 ani. Faye Grant a înregistrat, în secret, toată conversaţia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: