Redactia.ro
Home » Știri » Transformare surprinzătoare! Actorul din Heartbreak High nu mai arată deloc așa! Scott Major este de nerecunoscut la două decenii după rolul lui Peter Rivers în drama pentru adolescenți

Transformare surprinzătoare! Actorul din Heartbreak High nu mai arată deloc așa! Scott Major este de nerecunoscut la două decenii după rolul lui Peter Rivers în drama pentru adolescenți

GALERIE FOTO (6)

Scott Major a jucat rolul agresorului școlii Peter Rivers în drama pentru adolescenți din anii ’90, Heartbreak High. Două decenii mai târziu, celebrul actor a ajuns de nerecunoscut în comparație cu zilele în care era celebrul băiat dur cu părul lung din seria pentru adolescenți. 

Transformare surprinzătoare! Actorul din Heartbreak High nu mai arată deloc așa

Scott Major, în vârstă de 45 de ani, a reapărut săptămâna aceasta într-un clip video pentru aplicația personalizată Cameo, în care a vorbit despre viitoarea întoarcere a seriei pentru adolescenți, Heartbreak High. Actorul nu mai seamănă deloc cu băiatul dur de acum două decenii care impresiona fetele prin atitudinea sa. În clipul video, actorul apare cu părul ondulat și o barbă deasă și cenușie, având o șapcă de baseball în cap și un pulover tricotat.

 

 

,,Aș vrea să fac parte din reuniune. De fapt, am contactat producătorii. Am contactat compania de producție, am contactat CEO-ul. Practic am spus că voi face orice„, a spus actorul în videoclip. 

Scott a glumit apoi: „Dar poate că nu mă vor? Poate nu sunt suficient de talentat? Poate că timpul meu la Heartbreak High este terminat. Sper că nu, pentru că mi-ar plăcea cu adevărat să fiu din nou în rolul lui Rivers sau doar să fiu în fața unei camere. Sunt atât de fericit că o fac din nou și sper că surprinde esența pe care a captat-o originalul”, a mai spus actorul. 

Mai mult, Scott a reflectat cu privire la memorabilul său rol din drama pentru adolescenți și a adăugat: „În rolul lui Rivers, eram cool și obișnuiam să port haine excentrice. Cred că îmbătrânesc- nu că s-ar observa, pentru că nu arăt cu mult mai în vârstă, a mai glumit actorul. 

De când cu apariția în rolul lui Rivers din Heartbreak High, Scott a apărut în drame locale precum Blue Heelers, Always Greener și Neighbours. Mai mult, actorul a pășit și în spatele camerelor de filmat pentru a regiza episoade din Neighbours. 

Heartbreak High a rulat timp de șapte sezoane pe Channel 10 și ABC din 1994 până în 1999 și a avut în vedere viața unui grup de studenți de la un liceu din Sydney. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: