Redactia.ro
Home » Sport » Ce mai face și cum arată acum Consuelo Matos, fosta soție a lui Adrian Mutu

Ce mai face și cum arată acum Consuelo Matos, fosta soție a lui Adrian Mutu

GALERIE FOTO (3)

Consuelo Matos, fosta soție a lui Adrian Mutu, a revenit în Republica Dominicană după divorțul de Adrian Mutu. Fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu trăiește o viață lipsită de griji, în plină pandemie de coronavirus.

 

Cu ce se ocupă și cum arată Consuelo Matos

Fosta soție a actualului selecționer al echipei naționale a României U21 duce o viață liniștită în Republica Dominicană, unde s-a întors după divorț. Adrian Mutu și Consuelo Matos au fost împreună din 2005 până în 2013.

Fostul fotomodel și-a schimbat și domeniul de activitate. Consuelo Matos lucrează acum în domeniul imobiliarelor și se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro. Mai mult, Consuelo Matos primește comisioane frumoase din această afacere.

Fosta soție a lui Adrian Mutu a revenit la numele de dinainte de căsătorie și a devenit foarte cunoscută în Republica Dominicană. Consuelo Matos și-a îndeplinit și visul de a deveni actriță și cochetează cu actoria. Fostul fotomodel are deja două filme în palmares: ”Desperado” și ”El Mariachi”.

Fosta parteneră a “Briliantului” era cunoscută drept una dintre cele mai incitante apariții, în ceea ce privește soțiile de fotbaliști. Consuelo era des menționată în categoria celor mai frumoase soții de fotbaliști.

“M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții.

Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”declara Adrian Mutu, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Consuelo nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere al aspectului fizic, după despărțirea de Adrian Mutu, iar acest lucru se vede în fiecare apariție a brunetei. Consuelo Matos și Adrian Mutu au împreună două fiice, Adriana, în vârstă de 13 ani, și Maya, în vârstă de 10 ani. Deși cele două stau cu mama lor, fetele se înțeleg foarte bine și cu tatăl lor, Adrian Mutu, dar și cu Sandra, actuala soție a fotbalistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: