Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face și cum arată acum Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România

Ce mai face și cum arată acum Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România

Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România

Iulia Frățilă a fost prima asistentă TV din România. Iată ce face aceasta acum și cu ce se ocupă!

Cu ce se ocupă acum Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România

Iulia Frățilă, în prezent Iulia Runcanu, după căsătorie, s-a retras din televiziune în anul 2008, după ce a primit un diagnostic cumplit: mastoză fibrochistică. Aceasta a plecat în Spania, unde s-a tratat la o clinică privată. Aceasta a reușit să scape de boală, mai ales cu ajutorul soțului ei, Radu Runcanu.

După ce a renunțat la televiziune, Iulia Frățilă a părăsit și țara natală. După ce a stat o vreme în Spania, o țară de suflet pentru ea. Totuși, aceasta nu a petrecut prea mult timp aici, pentru că ulterior ea și soțul ei au decis să se mute în America.

Iulia Frățilă sprijină copiii cu autism

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam: eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, povestea Iulia în 2011.

Mai exact, acum, Iulia Frățilă, în vârstă de 44 de ani, locuiește în Texas. Acolo, ea îi ajută pe copiii bolnavi de autism să se integreze în lume. Poate nu mulți știau acest lucru, dar Iulia Frățilă a terminat Facultatea de Psihologie, așa că este pregătită din punct de vedere profesional.

Mai mult, Iulia Frățilă are deschis și un centru de ajutor pentru copiii din România, unde îi sprijină gratis.

Iulia Frățilă a devenit cunoscută în țara noastră când a împlinit vârsta de 18 ani, după ce a câștigat concursul de Miss Constanța. Ea a deveni cu adevărat cunoscută în anul 2000, când a intrat în echipa lui Florin Călinescu la emisiunea „Te uiți și câștigi”, unde a devenit prima asistentă TV din România.

Apoi, succesul a venit pentru ea, fiind asistentă TV în mai multe showuri și a fost chiar co-prezentatoare la „Roata norocului”, alături de Mihai Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: